Νταϊάνα - Κάρολος: Φορούσε σέξι εσώρουχα από τα Harrods και της έλεγε «φαίνεσαι γελοία»

Νταϊάνα - Κάρολος: Φορούσε σέξι εσώρουχα από τα Harrods και της έλεγε «φαίνεσαι γελοία»

Όλα όσα έγιναν τη νύχτα σε εκείνο το πάρτι, που η πριγκίπισσα κατάλαβε ότι ο γάμος της έχει «πεθάνει» - Η στιχομυθία με την Καμίλα που την... έβγαλε από τα ρούχα της και η απάθεια του Κάρολου

Νταϊάνα - Κάρολος: Φορούσε σέξι εσώρουχα από τα Harrods και της έλεγε «φαίνεσαι γελοία»
Για κάποιο λόγο, τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορούν άπειρα δημοσιεύματα για την ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και πιο πολύ έρχονται στο φως πικάντικες λεπτομέρειες για τις προσωπικές της στιγμές. Αυτή τη φορά, ο ξένος Τύπος χύνει μελάνι για να αποκαλύψει στο αδηφάγο αναγνωστικό κοινό τα τερτίπια της για να σώσει τον γάμο της με τον Κάρολο. 

Στα ντοκιμαντέρ για την Νταϊάνα, έχουν γίνει πολλές αναφορές για τις προσπάθειες που έκανε η «πριγκίπισσα του λαού» να σώσει τον γάμο της με τον Κάρολο. Το 1989, οχτώ χρόνια μετά τον γάμο τους, γνωρίζοντας ότι ο σύζυγός της είχε ερωμένη, η Νταϊάνα προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τα ένστικτά του, αγοράζοντας ακριβά και σέξι εσώρουχα.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Daily Star Sunday» όποια προσπάθεια της ξανθιάς καλλονής έπεφτε στο κενό, καθώς ο Κάρολος όχι μόνο δεν επικροτούσε τα σέξι σύνολα από τα Harrods, παρά τα χλεύαζε, ξεστομίζοντας βαριές εκφράσεις: «Είσαι γελοία με αυτά που φοράς», φέρεται να της έλεγε. 

Κλείσιμο
Το περιστατικό έγινε, λίγο πριν οι δυο τους αναχωρήσουν για το πάρτι γενεθλίων της Άναμπελ Έλιοτ, αδερφής της Καμίλα Πάρκερ. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό, πως -όταν η Καμίλα πληροφορήθηκε πως ο Κάρολος θα συνοδευόταν από την Νταϊάνα– άρχισε να φωνάζει «γιατί έπρεπε να έρθει και αυτή η γαμ@@@νη σκύλα;»!

Ο σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Κεν Ουάρφ, περιγράφει τη στιγμή που το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε στο πάρτι: «Όλοι σοκαρίστηκαν, όταν είδαν πως ήρθε και η Νταϊάνα, καθώς ήταν δικοί του φίλοι (σ.σ. του Καρόλου) και όχι δικοί της. Δεν άντεχα να την βλέπω να εξευτελίζεται, μπροστά σε τόσο κόσμο. Ένιωσα πολύ άβολα για εκείνη».

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, όταν η Νταϊάνα είδε την Καμίλα να κάθεται δίπλα στον Κάρολο, την πλησίασε και της είπε: «Λυπάμαι, που είμαι ανάμεσά σας. Θα πρέπει να είναι κόλαση και για τους δυο σας… μην μου συμπεριφέρεστε, σαν να είμαι ηλίθια».

Και η Καμίλα της απάντησε: «Τι παραπάνω θα ήθελες; Όλοι οι άνδρες του κόσμου είναι ερωτευμένοι μαζί σου. Έχεις δύο όμορφα παιδιά».

«Θέλω τον άντρα μου», ήταν η απάντηση της Νταϊάνα...

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα,  τη βραδιά εκείνη η ίδια συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της είχε πεθάνει.

Δείτε βίντεο: Νταϊάνα - Κάρολος: Φορούσε σέξι εσώρουχα από τα Harrods και της έλεγε «φαίνεσαι γελοία»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης