Καμερούν: Τουλάχιστον επτά νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας
Την ευθύνη για την επίθεση, δεν ανέλαβε κάποια οργάνωση, ενώ η ταυτότητα των βομβιστών δεν αναγνωρίστηκε
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι είναι νεκροί από την επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας, σε μικρή πόλη στο Βόρειο Καμερούν και κοντά να σύνορα με τη Νιγηρία, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, αλλά και στρατιωτική πηγή.
Η επίθεση έγινε χθες στην πόλη Αμτσίντε, στα βόρεια του Καμερούν, καθώς η περιοχή αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.
Συνήθως οι επιθέσεις, πραγματοποιούνται από νεαρές γυναίκες που αναγκάζονται να εισέλθουν σε πολυσύχναστες περιοχές, ενώ τα εκρηκτικά, έχουν δεθεί στο σώμα τους.
Την ευθύνη για την επίθεση, δεν ανέλαβε κάποια οργάνωση, ενώ η ταυτότητα των βομβιστών δεν αναγνωρίστηκε.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς