καταδίκασε τη σύλληψη των δύο ηγετών της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα «βήμα προς την λάθος κατεύθυνση» και επαναλαμβάνοντας την έκκληση για αποκλιμάκωση της έντασης, που έχει προκαλέσει τον θάνατο περισσοτέρων των 120 ανθρώπων στην χώρα από τις αρχές του Απριλίου, οπότε και ξεκίνησε το κίνημα διαμαρτυρίας κατά του καθεστώτος Μαδούρο.
«Μάθαμε την είδηση» της σύλληψης του Λεοπόλντο Λόπες, ιδρυτή του κόμματος Voluntad Popular (Λαϊκή Θέληση, δεξιά) και του δημάρχου του Καράκας Αντόνιο Λεντέσμα, δήλωσε εκπρόσωπος της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.
«Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση. Απαιτούμε από τις Aρχές της Βενεζουέλας περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή τους, που παραμένει ασαφής», πρόσθεσε η εκπρόσωπος
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.