Ο Τραμπ οργάνωσε την «υπεράσπιση» του γιου του για τις συναντήσεις με την Ρωσίδα

Ο Τραμπ οργάνωσε την «υπεράσπιση» του γιου του για τις συναντήσεις με την Ρωσίδα

Τι αποκάλυψε η Washington Post - Του υπαγόρευσε ουσιαστικά να πει ότι το θέμα των συναντήσεων αυτών ήταν «ένα πρόγραμμα υιοθεσίας παιδιών από την Ρωσία», δικαιολογία που κατέρρευσε πολύ σύντομα

Ο Τραμπ οργάνωσε την «υπεράσπιση» του γιου του για τις συναντήσεις με την Ρωσίδα
Ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ υπαγόρευσε στον γιο του την ισχνή εξήγηση που έδωσε αρχικά για τις συναντήσεις του με ρωσίδα δικηγόρο, πριν από τις εκλογές του 2016
, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Washington Post. 

Κλείσιμο
Η εφημερίδα επικαλείται πηγές του Λευκού Οίκου, που λένε πως όλα έγιναν ενώ ο πρόεδρος επέβαινε στο Air Force One στις 8 Ιουλίου. Τότε αποφάσισε να προσεγγίσει διαφορετικά το ζήτημα σχετικά με τις συναντήσεις του γιου του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με ρωσίδα δικηγόρο, και του υπαγόρευσε ουσιαστικά να πει ότι το θέμα των συναντήσεων αυτών ήταν «ένα πρόγραμμα υιοθεσίας παιδιών από την Ρωσία».

Χρειάστηκαν μόνο λίγες μέρες για να παραδεχθεί τελικά ο Τραμπ Τζούνιορ πως το θέμα των συναντήσεων ήταν το πώς θα βγει η Χίλαρι Κλίντον από την μέση, ώστε ο πατέρας του να κερδίσει τις εκλογές. 

Το νέο σκάνδαλο έρχεται ελάχιστες ώρες μετά την αναταραχή που προκάλεσε στις ΗΠΑ η απόφαση του Τραμπ να διώξει από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου τον Αντονι Σκαραμούτσι - μόλις δέκα μέρες αφότου την είχε αναλάβει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης