Σοκαριστικό: Άφησε τα δυο κοριτσάκια της να πεθάνουν στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνη διασκέδαζε!

Σοκαριστικό: Άφησε τα δυο κοριτσάκια της να πεθάνουν στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνη διασκέδαζε!

Η 19χρονη άφησε τις κόρες της, ενός και δύο ετών, επί 15 ώρες μέσα στο καυτό αμάξι χωρίς νερό ή τροφή

Σοκαριστικό: Άφησε τα δυο κοριτσάκια της να πεθάνουν στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνη διασκέδαζε!
Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στο Τέξας, όπου μια έφηβη μητέρα άφησε τις δύο τις κόρες, ηλικίας ενός και δύο ετών, να πεθάνουν από την ζέστη, ενώ εκείνη διασκέδαζε με τους φίλους της. 

Η 19χρονη Αμάντα Χόκινς άφησε την Αντισον και την Μπριν για περισσότερες από 15 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς φαγητό και νερό. Αγνοώντας τες, πέρασε το βράδυ στο σπίτι φίλου της που έκανε πάρτι στο Κερ Κάουντι. Όταν κάποιος της είπε να φέρει τα παιδιά μέσα, αρνήθηκε. 

Όταν γύρισε στο αυτοκίνητο να τα πάρει, το επόμενο απόγευμα, τα κορίτσια είχαν καταρρεύσει μέσα στο αυτοκινήτο, με την θερμοκρασία να φτάνει έξω τους 33 βαθμούς Κελσίου. Και πάλι όμως, αντί να τις μεταφέρει στο νοσοκομείο απευθείας, τις έκανε μπάνιο και τις άλλαξε ρούχα. Αρχικά ισχυρίστηκε πως λιποθύμησαν αφού μύρισαν κάποια λουλούδια στο πάρκο. 

Κλείσιμο
Τα παιδάκια ήταν σε κωματώδη κατάσταση όταν τελικά έφτασαν στο νοσοκομείο και επιβίωναν μόνο χάρη στην μηχανική υποστήριξη. Καθώς δεν υπήρχε ελπίδα, οι γιατροί τις αποσυνέδεσαν και τα μικρά αγγελούδια πέθαναν λίγες ώρες αργότερα. 

«Αυτή είναι με διαφορά η πιο τρομακτική ιστορία που έχω δει εδώ και 37 χρόνια που είμαι στην υπηρεσία του νόμου», δήλωσε ο σερίφης. 

Η μητέρα συνελήφθη αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, κατηγορείται μόνο για παραμέληση ανηλίκων, που επιφέρει ποινή έως δύο χρόνια φυλακή. Ο σερίφης τόνισε στα μμε πως αυτό μπορεί να αλλάξει, αφού τα παιδιά πέθαναν. 






Δείτε βίντεο: Σοκαριστικό: Άφησε τα δυο κοριτσάκια της να πεθάνουν
στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνη διασκέδαζε!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης