Επίθεση στο Λονδίνο: Υπέκυψε στα τραύματά της η Ρουμάνα που είχε πέσει στον Τάμεση

Επίθεση στο Λονδίνο: Υπέκυψε στα τραύματά της η Ρουμάνα που είχε πέσει στον Τάμεση

Η νεαρή γυναίκα είχε πέσει στον ποταμό από την Γέφυρα Γουεστμίνστερ όταν ο τρομοκράτης επιχείρησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του τους πεζούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο

Επίθεση στο Λονδίνο: Υπέκυψε στα τραύματά της η Ρουμάνα που είχε πέσει στον Τάμεση
Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της την Παρασκευή το πρωί η Ρουμάνα που είχε πέσει στον ποταμό Τάμεση από την Γέφυρα Γουέστμίνστερ, κατά την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

Η γυναίκα, η 31 ετών Άντρεα Κριστέα, που βρισκόταν την ώρα εκείνη με τον αρραβωνιαστικό της πάνω στην γέφυρα, έπεσε στο ποτάμι χτυπημένη από τον τρομοκράτη που οδηγώντας ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να σκοτώσει όσο περισσότερους αθώους πολίτες μπορούσε. 
Κλείσιμο

Το βίντεο - ντοκουμέντο που δείχνει την γυναίκα την ώρα που πέφτει στο ποτάμι:




Εκτοτε, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Πλέον τα θύματα της φονικής επίθεσης της 22ας Μαρτίου είναι πέντε, καθώς εκτός από την Ρουμάνα, από την επίθεση σκοτώθηκαν ένας αστυνομικός, ένας αμερικανός πολίτης, μια Ισπανία και ένας ακόμα βρετανός.



Η 31χρονη ήταν αρχιτέκτονας και επισκεπτόταν το Λονδίνο μαζί με τον μνηστήρα της, Andrei Burnaz, προκειμένου να γιορτάσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο να γενέθλια του άνδρα.



Και οι δυο τους βρίσκονταν στη Γέφυρα του Ουέστμινστερ στις 14.40 (τοπική ώρα) στις 22 Μαρτίου, όταν ο δράστης παρέσυρε πλήθος ατόμων με το αυτοκίνητό του, προτού κατευθυνθεί στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, μαχαιρώσει θανάσιμα έναν φρουρό και πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.



Το ζευγάρι διέσχιζε τη γέφυρα κατευθυνόμενο στο London Eye, όταν είδαν το 4Χ4 να έρχεται κατά πάνω τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης