Ο ισραηλινός στρατός είναι από τους πλέον αξιόμαχους και «σκληρούς» στον κόσμο. Η πολεμική μηχανή της χώρας διαθέτει υπερσύγχρονα όπλα και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους εχθρούς που περιβάλλουν το μικρό, αλλά πανίσχυρο κράτος.
Ωστόσο, υπάρχει μία πτυχή του ισραηλινού στρατού, η οποία... αποκρύπτεται επιμελώς και σπάνια -αν όχι ποτέ- βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τα «καυτά» κορίτσια που φορούν στολή και υπηρετούν την πατρίδα τους. Στο Ισραήλ υποχρεώνονται και οι γυναίκες να περάσουν από στρατιωτική εκπαίδευση μόλις συμπληρώσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους και για τα δύο επόμενα χρόνια. Το γεγονός αυτό προκαλεί διάφορες... καταστάσεις, οι οποίοι είναι ανεξέλεγκτες.
Σε κάθε περίπτωση, εκρηκτικές σούπερ σέξι στρατιωτίνες από το Ισραήλ κατάφεραν με τις φωτογραφίες που «ανέβασαν» στο Instagram να βάλουν «φωτιά» στο στράτευμα και όχι μόνο, αποδεικνύοντας ότι ο στρατός του πανίσχυρου κράτους διαθέτει «κρυφά όπλα»!
Ήδη, έχουν αναρτηθεί σχεδόν 2.000 φωτογραφίες και έχουν συγκεντρώσει πάνω από 34.000 followers. Απολαύστε ένα δείγμα...
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.