Γονείς πάντρεψαν μεταξύ τους τα 3χρονα διδυμάκια τους!

Γονείς πάντρεψαν μεταξύ τους τα 3χρονα διδυμάκια τους!

Σύμφωνα με μία αρχαία παράδοση, όταν μία οικογένεια αποκτά δίδυμα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αυτά αποτελούν μετενσαρκώσεις παλιών συντρόφων

Γονείς πάντρεψαν μεταξύ τους τα 3χρονα διδυμάκια τους!
Δύο δίδυμα αδέλφια, ηλικίας τριών ετών, παντρεύτηκαν στην Ταϊλάνδη προκειμένου να... αποτινάξουν την κακή τύχη, καθώς οι γονείς φοβούνται ότι ένα από τα δύο κινδυνεύει να πεθάνει!

Σύμφωνα με μία αρχαία παράδοση, όταν μία οικογένεια αποκτά δίδυμα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αυτά αποτελούν μετενσαρκώσεις παλιών συντρόφων.

Κλείσιμο

«Ακολουθήσαμε την τελετή του γάμου, αφού σύμφωνα  με παλιά πιστεύω το αγόρι και το κορίτσι που γεννιούνται μαζί, ήταν σε προηγούμενη ζωή ένα ζευγάρι που αναγκάστηκε να χωρίσει εξαιτίας κάποιας τραγωδίας» δηλώνουν οι γονείς.

Σύμφωνα με αυτό το «περίεργο» έθιμο , ο γάμος είναι απαραίτητος προκειμένου να «δείξουν» με αυτό τον τρόπο στους αγγέλους πως το ζευγάρι «ξαναβρέθηκε» και θα είναι μαζί για πάντα.


Έτσι ο μικρούλης Teekatat και η αδελφή του Tawisa δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία παραδοσιακή τελετή, σε πόλη της κεντρικής Ταϊλάνδης.

«Ηταν όμορφη και ήρεμη η ατμόσφαιρα» αποκαλύπτει η μητέρα των παιδιών, ενώ στο γάμο το παρών έδωσαν συγχωριανοί και συγγενείς της οικογένειας.


 
Για την ιστορία πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι τα παιδιά δεν θεωρούνται νομικά παντρεμένα, και μεγαλώνοντας μπορούν να παντρευτούν άλλους συντρόφους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης