Κιργιστάν: Ένας νεκρός από έκρηξη αυτοκινήτου στην πρεσβεία της Κίνας
Την υπόθεση διερευνούν οι αρχές ασφαλείας, χωρίς να δημοσιοποιήσουν περισσότερες λεπτομέρειες
Ένα αυτοκίνητο εξερράγη σήμερα, στο χώρο της πρεσβείας της Κίνας στο Κιργιστάν. Από την έκρηξη, σκοτώθηκε ο οδηγός του και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις άνθρωποι, σύμφωνα με το τοπικό υπουργείο Υγείας.
Την υπόθεση διερευνούν οι αρχές ασφαλείας, χωρίς να δημοσιοποιήσουν περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ δε στάθηκε δυνατό να γίνει επικοινωνία με το υπουργείο των Εσωτερικών.
Η ηλεκτρονική σελίδα ειδήσεων website24.kg ανέφερε ότι το αυτοκίνητο εμφανίστηκε να παραβιάζει την κεντρική πύλη της πρεσβείας, πριν από την έκρηξη.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.