Τότε ήταν και η στιγμή που ένας πυροσβέστης έχασε τραγικά τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας ταυτοποιήθηκε ως ο Τζασίμ Ισά Μοχάμεντ Χασάν, από το εμιράτο Ραζ αλ Κάιμα.
Εκπρόσωπος από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας σε δήλωση, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς το Θεό, που όλοι οι επιβάτες βγήκαν σώοι, συμπληρώνοντας: «Είμαστε, ωστόσο, πολύ λυπημένοι να ανακοινώσουμε ότι ένας από τους πυροσβέστες έχασε τη ζωή του, σώζοντας τις ζωές των άλλων».
«Εκ μέρους της Γενικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Χαιρετίζω την υπέρτατη θυσία του, που έσωσε πολλά άτομα από το να πάθουν κακό. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.