που άφησε πίσω της 32 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Αρχικά οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και στη συνέχεια στο μετρό της πρωτεύουσας του Βελγίου.
Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.
Από παντού κρέμονται συντρίμμια. Ο χώρος των check in όπου φέρεται να έγινε η επίθεση των τρομοκρατών θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Καλώδια αιωρούνται στο κενό ενώ στους χώρους είναι διασκορπισμένες βαλίτσες των ανυποψίαστων πολιτών που βρέθηκαν το πρωί της 22ας Μαρτίου στο Ζάβεντεμ.
Κλείσιμο
Οι καρέκλες και τα τραπέζια στις αίθουσες αναμονής είναι γεμάτες σκόνη από τα συντρίμμια. Τα ασανσέρ έχουν σταματήσει και σχεδόν καμία τζαμαρία δεν έχει μείνει όρθια.
Όλη αυτή η κατάσταση έκανε τον διευθυντή του αεροδρομίου να δηλώσει στη βελγική εφημερίδα ότι θα χρειαστούν «μήνες» προκειμένου το Ζάβεντεμ να γίνει ξανά λειτουργικό.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.