Σε τεχνητό κώμα η αεροσυνοδός - σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Σε τεχνητό κώμα η αεροσυνοδός - σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Η φωτογραφία της 40χρονης Ινδής αεροσυνοδού αμέσως μετά το μακελειό στην βελγική πρωτεύουσα έκανε τον γύρο του κόσμου και έγινε η εικόνα - σύμβολο των αιματηρών επιθέσεων


Σε τεχνητό κώμα η αεροσυνοδός - σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες
Σε τεχνητό κώμα, αλλά εκτός κινδύνου, βρίσκεται η 40χρονη Ινδή αεροσυνοδός Nidhi Chaphekar, που τραυματίστηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών την περασμένη Τρίτη. Η αεροσυνοδός της Jet Airways είχε φτάσει στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ της βελγικής πρωτεύουσας λίγο πριν το μακελειό για να επιβιβαστεί ως πλήρωμα καμπίνας στην πτήση των 10.15 π.μ. (τοπική ώρα) που θα αναχωρούσε για το Newark των ΗΠΑ.

Η 40χρονη έχει καταγωγή από το Μουμπάι της Ινδίας και είναι μητέρα δύο παιδιών. Ο σύζυγός της μόλις έμαθε τον σοβαρό τραυματισμό της αεροσυνοδού ταξίδεψε αεροπορικώς από την Ινδία στο Παρίσι και από την γαλλική πρωτεύουσα πήγε οδικώς στις Βρυξέλλες για να βρεθεί στο πλευρό της. Η άτυχη γυναίκα έγινε το σύμβολο του διπλού τρομοκρατικού χτυπήματος στο αεροδρόμιο και στον σταθμό του μετρό Μαλμπέκ της βελγικής πρωτεύουσας, καθώς η φωτογραφία της με το πρόσωπο γεμάτο αίματα και τα ρούχα της σχισμένα έκανε τον γύρο του κόσμου.

Κλείσιμο


Η αεροσυνοδός εργάζεται 15 χρόνια στην αεροπορική εταιρεία Jet Airways, η οποία σήμερα το πρωί εξέδωσε ανακοίνωση για την πορεία της υγείας της. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η Ινδή αεροσυνοδός υπέστη εγκαύματα στο 15% του σώματός της και τραυματίστηκε σοβαρά στο ένα πόδι. Έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο κοντά στις Βρυξέλλες όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε τεχνητό κώμα, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Στην διπλή τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες 34 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 270 νοσηλεύονται τραυματισμένοι σε νοσοκομεία της βελγικής πρωτεύουσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης