Independent - Telegraph: Φρενίτιδα στην Ελλάδα για την Τζολί - Την εκνεύρισαν οι δημοσιογράφοι

Independent - Telegraph: Φρενίτιδα στην Ελλάδα για την Τζολί - Την εκνεύρισαν οι δημοσιογράφοι

Η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ εξέφρασε τη δυσφορία της προς τους δημοσιογράφους που της έκαναν «στενό μαρκάρισμα», όταν συνομιλούσε με προσφυγόπουλα - Γιατί δεν εκτίμησε ο ξένος Τύπος την χολιγουντιανή υποδοχή - μεταχείριση από τη χώρα μας

Independent - Telegraph: Φρενίτιδα στην Ελλάδα για την Τζολί - Την εκνεύρισαν οι δημοσιογράφοι
Χολιγουντιανή μεταχείριση επιφύλαξαν τα ελληνικά ΜΜΕ στην Αντζελίνα Τζολί, με την ίδια να εκφράζει την δυσφορία της για το στενό μαρκάρισμα Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα.   
 
«Kάντε πίσω», ακούγεται να λέει η γοητευτική ηθοποιός σε βίντεο που έχουν αναρτήσει τα ξένα δίκτυα, απευθυνόμενη  στους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους.

Η Τζολί, που επισκέφθηκε χτες τη χώρα μας για να βρεθεί στο πλευρό των προσφύγων, κάλεσε τα ΜΜΕ να είναι πιο προσεκτικά την ώρα που μιλούσε με δύο προσφυγόπουλα, προσπαθώντας να τα καθησυχάσει.  
   
Κλείσιμο
Για φρενίτιδα των ελληνικών ΜΜΕ για την άφιξη της Αντζελίνας Τζολί στην Αθήνα, κάνουν λόγο δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων Independent και Telegraph, επισημαίνοντας ότι η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων δημοσιογράφων, αν και για μία στιγμή έχασε την ψυχραιμία της και ύψωσε τον τόνο της φωνής της.



Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε από τους δημοσιογράφους, τους εικονολήπτες και τους φωτογράφους που την είχαν περικυκλώσει να είναι πιο προσεκτικοί. Επιπλέον, σε βίντεο που έχουν αναρτήσει τα ξένα δίκτυα, η Τζολί ακούγεται να λέει επανειλημμένα στους δημοσιογράφους να κάνουν πίσω γιατί δεν είναι ασφαλές για τα παιδιά. 

Την ώρα που μίλαγε ήρεμα με προσφυγόπουλα, προσπαθώντας να τα διαβεβαιώσει πως σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο, η Τζολί απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους,  ύψωσε την φωνή της: «Οι δημοσιογράφοι την είχαν περικυκλώσει με τα κασετόφωνά τους για να καταγράψουν τις δηλώσεις της .Κι ενώ η ίδια μίλαγε ήρεμα με δύο προσφυγόπουλα, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους δήλωσε φανερά ενοχλημένη: "Τα ΜΜΕ πρέπει να είναι πιο προσεκτικά''».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης