Ο Κάμερον τρόλαρε στο βρετανικό κοινοβούλιο τον Κόρμπιν για την «πρόσληψη» Βαρουφάκη

Ο Κάμερον τρόλαρε στο βρετανικό κοινοβούλιο τον Κόρμπιν για την «πρόσληψη» Βαρουφάκη

Ο Βρετανός πρωθυπουργός επέκρινε τον επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος για την επιλογή να ορίσει οικονομικό του σύμβουλο τον Βαρουφάκη αφού όπως είπε «ήταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών που άφησε την οικονομία του σε συντρίμμια. Αυτή είναι η πολιτική των Εργατικών με δύο λόγια: Ακρόπολη τώρα»

Ο Κάμερον τρόλαρε στο βρετανικό κοινοβούλιο τον Κόρμπιν για την «πρόσληψη» Βαρουφάκη
Κεντρικό πρόσωπο ακόμα και στο βρετανικό Κοινοβούλιο κατάφερε να γίνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του στην «ώρα του πρωθυπουργού» ο Ντέιβιντ Κάμερον εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του επικεφαλής των Εργατικών για την επιλογή του να ορίσει ως οικονομικό σύμβουλο του κόμματος τον Βαρουφάκη. 

«Επειδή διαβάζω τακτικά την εφημερίδα Islington Tribune (σσ. στην οποία ο Τζέρεμι Κόρμπιν αποκάλυψε πως ο Βαρουφάκης παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Εργατικό Κόμμα), μπορώ να ανακοινώσω στο Κοινοβούλιο τον τελευταίο οικονομικό σύμβουλο του Κόρμπιν. Τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Ήταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών που άφησε την οικονομία του σε συντρίμμια. Αυτή είναι η πολιτική των Εργατικών με δύο λόγια: Ακρόπολη τώρα», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός. 

Κλείσιμο
Είχε προηγηθεί ένα αναλόγως δηκτικό σχόλιο του Τζορτζ Όσμπορν, ο οποίος ειρωνευόταν την απόφαση των Εργατικών να «προσλάβουν ως οικονομικούς συμβούλους τον Έλληνα τέως υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και τον αριστερό δημοσιογράφο Πωλ Μέισον, επειδή ο Καρλ Μαρξ είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους μη διαθέσιμος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης