Βίντεο: Ρωσικό «αόρατο» υποβρύχιο βομβάρδισε από τη Μεσόγειο τους τζιχαντιστές

Βίντεο: Ρωσικό «αόρατο» υποβρύχιο βομβάρδισε από τη Μεσόγειο τους τζιχαντιστές

Για πρώτη φορά στόχοι του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία εβλήθησαν με πυραύλους Κρουζ οι οποίοι εκτοξεύθηκαν από το ρωσικό υποβρύχιο «Rostov-on-Don»

Βίντεο: Ρωσικό «αόρατο» υποβρύχιο βομβάρδισε από τη Μεσόγειο τους τζιχαντιστές
Την πρώτη επίθεσή της προς το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε την Τρίτη η Ρωσία, όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο που δ'οθηκαν στη δημοσιότητα από ρωσικά ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε πως η Ρωσία έπληξε για πρώτη φορά στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία με πυραύλους Κρουζ (τύπου Kalibr) οι οποίοι εκτοξεύθηκαν από το ρωσικό υποβρύχιο «Rostov-on-Don», που επιχειρεί στην Μεσόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο Πούτιν είπε πως οι αρχές της Ρωσίας δεν πρέπει να ανοίξουν τις συσκευές καταγραφής των δεδομένων πτήσης του ρωσικού αεροσκάφους Su-24 που καταρρίφθηκε από την τουρκική πολεμική αεροπορία, χωρίς την παρουσία διεθνών ειδικών.

Η Ρωσία εκτοξεύει πυραύλους εναντίον των τζιχαντιστών
Κλείσιμο


Ο Σόιγκου από την πλευρά του δήλωσε πως τα αεροσκάφη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν τις τελευταίες τρεις μέρες 300 αεροπορικές επιδρομές, πλήττοντας πάνω από 600 «τρομοκρατικούς» στόχους στη Συρία.

Ρωσικοί βομβαρδισμοί κατά του Ισλαμικού Κράτους 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης