Τζάστιν Τριντό: Ο πρωθυπουργός που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν στο κρεβάτι τους

Τζάστιν Τριντό: Ο πρωθυπουργός που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν στο κρεβάτι τους

Ξετρελαμένες οι Καναδές με τον νέο πρωθυπουργό της χώρας - Τι γράφουν στο Twitter για τον 43χρονο... «PILF»

Τζάστιν Τριντό: Ο πρωθυπουργός που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν στο κρεβάτι τους
Το όνομά του έχει κάνει το γύρο του κόσμου, οι φωτογραφίες με το χαμογελαστό πρόσωπό του και τα θερμά φιλιά στη σύζυγό του έχουν ταξιδέψει στο Διαδίκτυο… Ο λόγος για Τζάστιν Τριντό, ο οποίος αναδείχθηκε μεγάλος νικητής των χθεσινών εκλογών αφού εξελέγη πρωθυπουργός του Καναδά σε ηλικία μόλις 43 ετών.



Κλείσιμο
Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά, Πιερ Τριντό, κατάφερε να «αναστήσει» το Φιλελεύθερο Κόμμα της χώρας και κέρδισε τους ψηφοφόρους με τη φρέσκια ματιά του σχετικά με ζητήματα από την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας, τα δικαιώματα των γυναικών, μέχρι την συμμετοχή της χώρας στη διεθνή συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους.



Ο γοητευτικός Τζάστιν Τριντό, όμως, έκλεψε την καρδιά των Καναδών όχι μόνο για τις ικανότητές του, αλλά και για την εντυπωσιακή εμφάνισή του.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, πως στο Twitter δεκάδες είναι οι χρήστες που επισημαίνουν ότι ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά είναι… «PILF», δηλαδή «Prime Minister I'd Like to F..ck».



Ο Τριντό, λοιπόν, δεν είναι μόνο αγαπητός για τις θέσεις του, αλλά και για το καλογυμνασμένο του κορμί που έχει «χτίσει» χάρη στο μποξ, τα έντονα γαλανά μάτια του, το κομψό στυλ του, ακόμα και τα πλούσια μαλλιά του.



Ο 43χρονος συναγωνίζεται επάξια τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος όταν είχε εκλεγεί του είχε… απονεμηθεί και ο τίτλος «PILF», αλλά και τον Τζον Φ. Κένεντι, ο οποίος είχε κατακτήσει τα πλήθη με την πολιτική του, αλλά κυρίως τις γυναίκες με την απαράμιλλη γοητεία του.

«Ο Τριντό είναι PILF. Θεέ μου», γράφει η Μπαελίν Νιούτον, «Σταθείτε, ΑΥΤΟΣ είναι ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά; Λοιπόν, χμμμ», συνεχίζει η Μέγκαν Ρόμερ, «Το PILF υπάρχει», συμπληρώνει η Νταιάνα Κάνον στο Twitter. «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μας που το δυτικό ημισφαίριο βρίσκεται σε φάση PILF», επισημαίνει η Μέγκαν ΜακΚέι.

«Επιτέλους ένας γοητευτικός πρωθυπουργός», λέει με ανακούφιση η Ελέκε Μπέλετ, ενώ δεκάδες είναι ακόμα τα μηνύματα θαυμασμού για τον Τρουντό στο Twitter από γυναίκες που ονειρεύονται να βρεθούν σε απόσταση… αναπνοής από τον 43χρονο πολιτικό.

Με τη φρεσκάδα του, τον ενθουσιασμό του και τις φιλελεύθερες θέσεις του σχετικά με την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας, την αντίθεσή του στο νόμο για την απαγόρευση του νικάμπ, ο πρώην δάσκαλος πραγματοποίησε μία σοβαρή επανεκκίνηση των Φιλελευθέρων μετά την ήττα που υπέστη το κόμμα το 2011, ενώ εξελέγη πανηγυρικά στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος συγκεντρώνοντας το 80% των ψήφων.

Μπορεί οι αντίπαλοί του να τον χαρακτήριζαν «άπειρο» υποστηρίζοντας πως δύσκολα θα έβγαινε νικητής, όμως, η όρεξή του για πολιτική, η διάθεσή του για καινοτομία και νέες τεχνολογίες, η απόφασή του να συμβουλευτεί Αμερικανούς «γκουρού» των εκλογών και το θάρρος του, τελικά αποτέλεσαν στοιχεία που έδωσαν μία ανάσα φρεσκάδας στο κόμμα και τελικά τον ανέδειξαν σε μεγάλο νικητή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης