Ναό στην αρχαία πόλη της Παλμύρας, στη Συρία, ανατίναξαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με καταγγελία του διευθυντή αρχαιοτήτων και μουσείων της χώρας.
«Το Ισλαμικό Κράτος τοποθέτησε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στον ναό και τον ανατίναξε. Το κτίριο καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό» αποκάλυψε ο Μααμούν Αμπντουλκαρίμ.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον ναό του Βάαλ – Δία.
Οι Τζιχαντιστές έχουν τον έλεγχο της αρχαίας πόλης εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποκεφάλισαν αρχαιολόγο και κρέμασαν το κεφάλι του σε κίονα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.