Mόνο 474 εκατ. ευρώ η βοήθεια της Κομισιόν για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα
Η Ιταλία θα λάβει τη μεγαλύτερη βοήθεια -σχεδόν 560 εκατ. ευρώ- ενώ η Ελλάδα θα λάβει 473 εκατ. ευρώ - Μέρος της βοήθειας θα δοθεί και στις γαλλικές αρχές
«Βοήθεια» ύψους 2,4 δισ. ευρώ ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία μάλιστα θα δοθεί σε βάθος εξαετίας για χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Ιταλίας, που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικά αυξημένο όγκο μεταναστών.
Δεν φτάνει που η Κομισιόν αποφάσισε να διαθέσει ελάχιστα χρήματα για την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος, από το σύνολο του ποσού -2,4 δισ. ευρώ- Ελλάδα και Ιταλία, που επωμίζονται το σύνολο των μετανασταυτικών ροών, θα λάβουν μόνο το ήμιση του ποσού που θα διατεθεί. Συγκεκριμένα, η Ιταλία θα λάβει τη μεγαλύτερη βοήθεια -σχεδόν 560 εκατ. ευρώ- ενώ η Ελλάδα θα λάβει 474 εκατ. ευρώ.
Μέρος της βοήθειας που εγκρίθηκε θα δοθεί και στις γαλλικές και βρετανικές αρχές που βρίσκονται αντιμέτωπες με την κρίση στο Καλαί.
Η Κομισιόν σχεδιάζει να εγκρίνει άλλα 13 προγράμματα αργότερα φέτος, τα οποία στη συνέχεια θα τεθούν σε εφαρμογή από τα κράτη-μέλη.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco