Πάπας Φραγκίσκος: Αμαρτία η άμβλωση και η ευθανασία
«Ζούμε σε μια περίοδο πειραματισμών όσον αφορά τη ζωή. Αλλά κακών πειραματισμών... παίζουμε με τη ζωή» είπε ο Ποντίφικας απευθυνόμενους σε 4.000 γιατρούς
Να μην «παίζουν με τη ζωή» με τρόπους όπως η άμβλωση και η ευθανασία κάλεσε μια ομάδα καθολικών γιατρών με την οποία συναντήθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος γιατί, όπως τους είπε, είναι αμαρτία τονίζοντας ότι η ανθρώπινη ζωή ανεξαρτήτως συνθηκών είναι ιερή.
«Ζούμε σε μια περίοδο πειραματισμών όσον αφορά τη ζωή. Αλλά κακών πειραματισμών... παίζουμε με τη ζωή» είπε ο Ποντίφικας απευθυνόμενους στους 4.000 γιατρούς που βρέθηκαν στο Βατικανό το Σάββατο.
«Να είστε προσεκτικοί γιατί είναι αμαρτία ενάντια στο Δημιουργό: απέναντι στο Θεό το Δημιουργό» συμπλήρωσε ο Φραγκίσκος.
Ειδικά για την άμβλωση υποστήριξε ότι «είναι επιστημονικό πρόβλημα γιατί υπάρχει μια ανθρώπινη ζωή και δεν είναι νόμιμο να αφαιρείς μια ζωή για να λύσεις ένα πρόβλημα».
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.