Κοντσίτα: Από το Ευρωκοινοβούλιο στο πλευρό του Μπαν Κι Μουν

Κοντσίτα: Από το Ευρωκοινοβούλιο στο πλευρό του Μπαν Κι Μουν

Ο ΓΓ του ΟΗΕ θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει την παράσταση της τρανσέξουαλ κατά την επίσκεψή του στην πατρίδα της, την Αυστρία, ενώ θα μιλήσουν μαζί και για την ανεκτικότητα

 Κοντσίτα: Από το Ευρωκοινοβούλιο στο πλευρό του Μπαν Κι Μουν
Η αυστριακή τρανσέξουαλ Κοντσίτα Βουρστ που έγινε γνωστή από τη νίκη της στη φετινή Γιουροβίζιον θα είναι η τραγουδίστρια στη συναυλία που θα δοθεί προς τιμήν του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν κατά την επίσκεψή του, τη Δευτέρα, στην Αυστρία.

Μάλιστα η Κοντσίτα, που γεννήθηκε ως Τομ Νόιβιρθ, θα εκφωνήσει και λόγο μαζί με τον Μπαν Κι Μουν για την ανεκτικότητα και τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών ο Μπαν Κι Μουν περιμένει πώς και πώς τη συνάντηση με ένα «πολιτισμικό είδωλο», όπως χαρακτήρισε την αυστριακή περσόνα.

Στη συνάντηση ο ΓΓ του ΟΗΕ θα επανεβεβαιώσει τη στήριξή του στους ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφισεξουαλικούς, Τρανσέξουαλ) ενώ θα αποτελέσει και ένα μήνυμα ότι απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με όλους.

«Η Κοντσίτα είναι ένα σύμβολο της λογικής και πιστεύω ότι θα είναι καλό για τους δύο να συναντηθούν» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Μπαν Κι Μουν.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου η Κοντσίτα  βρέθηκε έξω από το Ευρωκοινοβούλιο όπου έδωσε συναυλία μετά από πρόσκληση πέντε ευρωβουλευτών διαφορετικών παρατάξεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης