Ο Γιανουκόβιτς υπέστη καρδιακή προσβολή;

Ο Γιανουκόβιτς υπέστη καρδιακή προσβολή;

Αυτό αναφέρει η ρωσική εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets» επισημαίνοντας ότι η κατάσταση της υγείας του έκπτωτου προέδρου της Ουκρανίας είναι σοβαρή...

Ο Γιανουκόβιτς υπέστη καρδιακή προσβολή;
Το γύρο των ρωσικών μέσων ενημέρωσης κάνει η είδηση ότι ο έκπτωτος Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται «σοβαρή», γράφει η εφημερίδα Moskovsky Komsomolets, γνωστή ως MK, επικαλούμενη ανεπίσημες πηγές.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος  Βλαντιμίρ Πούτιν διέψευσε δημοσίευμα της περασμένης εβδομάδας πως ο Γιανουκόβιτς πέθανε από καρδιακή προσβολή στη ρωσική πόλη Rostov-on-Don.

Την Τρίτη, ο Πούτιν δήλωσε πως ο πρώην σύμμαχός του είναι «ζωντανός και υγιής» και πως τον συνάντησε λίγες μέρες νωρίτερα. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως ο πρώην ηγέτης της Ουκρανίας θα είχε σκοτωθεί αν δεν είχε διασωθεί από ρωσικές δυνάμεις στη Σεβαστούπολη.

Πάντως, ο Γιανουκόβιτς δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση μετά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Ρωσία πριν από μία εβδομάδα.

Σήμερα, η εφημερίδα αναφέρει: «Σύμφωνα με μια πηγή του ΜΚ, ο Γιανουκόβιτς μπορεί να υπέστη καρδιακή προσβολή. Η κατάστασή του αξιολογείται ως σοβαρή».

Το όνομα του νοσοκομείου της Μόσχας δεν έγινε γνωστό.

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση» γράφει η εφημερίδα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης