Βίντεο-σοκ: Mεταφέρει σε βαλίτσα την τεμαχισμένη μητέρα του!

Βίντεο-σοκ: Mεταφέρει σε βαλίτσα την τεμαχισμένη μητέρα του!

Όταν ένας περιπλανώμενος που έψαχνε στα σκουπίδια για φαγητό βρήκε τη βαλίτσα με το πτώμα, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον 39χρονο

Βίντεο-σοκ: Mεταφέρει σε βαλίτσα την τεμαχισμένη μητέρα του!
Ο 39χρονος Κάρλος Ματσιόνε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας δεν αρκέστηκε στο να σκοτώσει τη μητέρα του άλλα σκέφτηκε πως, προκειμένου να ξεφύγει από τα χέρια της αστυνομίας, έπρεπε να την τεμαχίσει, να τοποθετήσει τα μέλη του σώματός της σε μια βαλίτσα και να την πετάξει στα σκουπίδια.

Δυστυχώς για τον ίδιο, οι κάμερες ασφαλείας ενός συγκροτήματος κατοικιών κατέγραψαν τις κινήσεις του και όταν ένας περιπλανώμενος που έψαχνε στα σκουπίδια για φαγητό βρήκε τη βαλίτσα με το πτώμα, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον 39χρονο
 
Κλείσιμο
Στο εν λόγω βίντεο απεικονίζεται ο Ματσιόνε να να μεταφέρει τη βαλίτσα με το φρικιαστικό περιεχόμενο ανενόχλητος σε ασανσέρ και στη συνέχεια να πηγαίνει προς τον κάδο απορριμμάτων, όπου και την άφησε.



Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Macchione, ο οποίος συνελήφθη, ζούσε με την 74χρονη μητέρα του και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 39χρονος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως μεταφραστής γιατί γνώριζε καλά την αγγλική γλώσσα αφού είχε ζήσει για αρκετά χρόνια στον Καναδά με τη μητέρα του. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ματσιόνε είχε ένα σοβαρό ατύχημα που επηρέασε τη ψυχική του υγεία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης