Βίντεο-σοκ: Mεταφέρει σε βαλίτσα την τεμαχισμένη μητέρα του!
Όταν ένας περιπλανώμενος που έψαχνε στα σκουπίδια για φαγητό βρήκε τη βαλίτσα με το πτώμα, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον 39χρονο
Ο 39χρονος Κάρλος Ματσιόνε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας δεν αρκέστηκε στο να σκοτώσει τη μητέρα του άλλα σκέφτηκε πως, προκειμένου να ξεφύγει από τα χέρια της αστυνομίας, έπρεπε να την τεμαχίσει, να τοποθετήσει τα μέλη του σώματός της σε μια βαλίτσα και να την πετάξει στα σκουπίδια.
Δυστυχώς για τον ίδιο, οι κάμερες ασφαλείας ενός συγκροτήματος κατοικιών κατέγραψαν τις κινήσεις του και όταν ένας περιπλανώμενος που έψαχνε στα σκουπίδια για φαγητό βρήκε τη βαλίτσα με το πτώμα, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον 39χρονο
Στο εν λόγω βίντεο απεικονίζεται ο Ματσιόνε να να μεταφέρει τη βαλίτσα με το φρικιαστικό περιεχόμενο ανενόχλητος σε ασανσέρ και στη συνέχεια να πηγαίνει προς τον κάδο απορριμμάτων, όπου και την άφησε.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Macchione, ο οποίος συνελήφθη, ζούσε με
την 74χρονη μητέρα του και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Ο
39χρονος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως μεταφραστής γιατί γνώριζε
καλά την αγγλική γλώσσα αφού είχε ζήσει για αρκετά χρόνια στον Καναδά με
τη μητέρα του. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ματσιόνε είχε ένα σοβαρό
ατύχημα που επηρέασε τη ψυχική του υγεία.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας