Πίτσα με ρόκα και μπυρίτσα για τη Φράου Mέρκελ

Πίτσα με ρόκα και μπυρίτσα για τη Φράου Mέρκελ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Bild", η Φράου Μέρκελ εθεάθη σε μπυραρία της πόλης Neuen See με τέσσερις στενούς συνεργάτες της

Πίτσα με ρόκα και μπυρίτσα για τη Φράου Mέρκελ
Ξεκλέβοντας χρόνο από τις υποχρεώσεις της, η "σιδηρά κυρία" της Γερμανίας επισκέφθηκε με τον σύζυγό της, Γιοαχίμ Ζάουερ,  μία μπυραρία για να ξεσκάσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Bild", η Φράου Μέρκελ εθεάθη σε μπυραρία της πόλης Neuen See με τέσσερις στενούς συνεργάτες της. Η Γερμανίδα καγκελάριος παρήγγειλε την αγαπημένη της πίτσα με ρόκα και ήπιε μία παγωμένη μπύρα. Η κυρία Μέρκελ κουβαλούσε και μία μεγάλη τσάντα γεμάτη φακέλους.

Κλείσιμο
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η 58χρονη Γερμανίδα καγκελάριος δεν κάθισε ώρα στην μπυραρία Rosέ ,αφού η δουλειά δεν μπορεί να περιμένει. Αν και σύντομο, ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για την κυρία Μέρκελ.

Εκτός από τα καθήκοντά της στην Καγκελαρία, η κυρία Μέρκελ έχει ξεκινήσει την προεκλογική εσκρατεία της εν όψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου.

Οι δημοσκοπήσεις, πάντως, είναι με το μέρος της αφού η διαφορά που τη χωρίζει από τους Σοσιαλδημοκράτες αποτυπώνεται σε διψήφιο αριθμό.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης