Μια έκκληση για δωρεές υπέρ του Γάλλου αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο Ναέλ ξεπέρασε αργά σήμερα το απόγευμα τις 670.000 ευρώ.
Ο θάνατος του εφήβου την Τρίτη στη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι, από πυρά αστυνομικού έχει προκαλέσει εκτεταμένες ταραχές σε όλη τη Γαλλία.
Ο στόχος της συγκέντρωσης δωρεών είναι να υποστηριχθεί η οικογένεια του αστυνομικού, «ο οποίος έκανε τη δουλειά του και πληρώνει βαρύ τίμημα», αναφέρει η εκστρατεία σε ανακοίνωση.
Η εκστρατεία οργανώθηκε από τον Ζαν Μεσιά, υποστηρικτή του Γάλλου ακροδεξιού πολιτικού Ερίκ Ζεμούρ. Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 17χρονο Ναέλ προφυλακίστηκε και διεξάγεται σε βάρος του έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Όταν ρωτήθηκε για την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων υπέρ του αστυνομικού, η γιαγιά του Ναέλ, η Ναντιά, δήλωσε σοκαρισμένη. «Ραγίζει η καρδιά μου», είπε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους