Βρετανία: Αστυνομικός είπε ψέματα ότι η κοπέλα του πέθανε από καρκίνο για να παίρνει άδειες και να γλυτώνει υπηρεσίες
Ο Χάρι Σπαρκ από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Ιούνιο του 2021 είχε καταφέρει να κοροϊδέψει τους ανωτέρους του - Όταν η απάτη του αποκαλύφθηκε αποπέμφθηκε από το σώμα ενώ του απαγορεύθηκε να εργαστεί ξανά σε αυτό
Ένας αστυνομικός που για τους δικούς του λόγους ήθελε να αποφεύγει να κάνει υπηρεσίες και να παίρνει άδειες κατάφερε να παραπλανήσει τους προϊσταμένους του στο Γουεστ Μίντλαντς λέγοντάς τους ότι είχε μία κοπέλα η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει ότι πέθανε ενώ είπε ψέματα ακόμα και για την κηδεία της.
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Guardian, ο Χάρι Σπαρκ επινόησε τη συγκεκριμένη ιστορία τον Οκτώβριο του 2020 και μέχρι τον Ιούνιο του 2021 είχε καταφέρει να έχει μειωμένο και ευέλικτο ωράριο μιας και προφασιζόταν ότι πήγαινε την κοπέλα του στο γιατρό καθώς και για χημειοθεραπείες. Όπως σημειώνει η εφημερίδα η απάτη του Σπαρκ είχε λάβει χώρα σε μία περίοδο όπου η αστυνομία είχε πολλές ελλείψεις λόγω Covid-19 καθώς πολλοί αστυνομικοί είχαν νοσήσει και βρίσκονταν σε καραντίνα.
Το φρικτό ψέμα του αστυνομικού κράτησε για μία «παρατεταμένη περίοδο» μέχρι που αποκαλύφθηκε και εκδιώχθηκε από το αστυνομικό σώμα. Μάλιστα οι επιτελείς της βρετανικής αστυνομίας του απαγόρευσαν να εργαστεί ξανά σε αυτό.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.