Καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη το «Aegean Odyssey»
Το πλοίο μεταφέρει 250 Βρετανούς και Αμερικανούς επιβάτες, οι οποίοι θα ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ενώ θα επισκεφθούν και την αγορά του κέντρου της πόλης
Την έβδομη και τελευταία επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για τη φετινή περίοδο πραγματοποιεί αύριο Τρίτη 21 Οκτωβρίου το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Odyssey».
Το πλοίο αναμένεται στο λιμάνι στις 7 το πρωί προερχόμενο από την Καβάλα και η αναχώρησή του είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα.
Το Aegean Odyssey μεταφέρει 250 Βρετανούς και Αμερικανούς επιβάτες, οι οποίοι θα ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ενώ θα επισκεφθούν και την αγορά του κέντρου της πόλης.
Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο www.newmoney.gr
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών