Λίστα με ψώνια; Ποτέ ξανά! Βγήκε το ψυγείο που στέλνει «selfies»

Λίστα με ψώνια; Ποτέ ξανά! Βγήκε το ψυγείο που στέλνει «selfies»

Οι πωλήσεις των «σελφό-ψυγείων» έχουν τριπλασιαστεί, μόνο φέτος, γεγονός που συμβάλει στην επανάσταση του τρόπου με τον οποίο ψωνίζουμε

Λίστα με ψώνια; Ποτέ ξανά! Βγήκε το ψυγείο που στέλνει «selfies»
Σε μία εποχή που όλα μεταβάλλονται και η τεχνολογία ολοένα και εξελίσσεται, μία νέα τάση, απ' ο,τι φαίνεται, πρόκειται να ενταχθεί στην καθημερινότητά μας.

Τα νέα μοντέλα ψυγείων υψηλής τεχνολογίας, θα είναι εφοδιασμένα με κάμερες που θα έχουν τη δυνατότητα να «τραβάνε» selfies με τα περιεχόμενα τους και να τα στέλνουν απευθείας στο κινητό σας.

Η ιδέα αυτή βασίστηκε στους ανθρώπους εκείνους που είναι πολυάσχολοι, λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι τους και δεν έχουν χρόνο για να ελέγξουν τις προμήθειες του σπιτιού.

Κλείσιμο
Αν και εσείς ανήκετε σ' αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων, τότε μπορείτε να χαλαρώσετε. 

Οι
selfies που θα λαμβάνονται από το εσωτερικό του ψυγείο, θα σας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή τι λείπει από αυτό.

Η καινοτομία αυτή μπορεί να συνδυαστεί με προηγούμενες, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα για απευθείας online αγορές ή για πρόταση συνταγών.

Σύμφωνα με τον έμπορο John Lewis, οι πωλήσεις των «σελφό-ψυγείων» έχουν τριπλασιαστεί, μόνο φέτος, γεγονός που συμβάλει στην επανάσταση του τρόπου με τον οποίο ψωνίζουμε. 



Οι κάμερες τοποθετούνται στην επάνω, μεσαία και κάτω πλευρά της πόρτας και απαθανατίζουν το περιεχόμενο, λίγο πριν σβήσει η λυχνία του ψυγείου.

Οι τιμές των ψυγείων αυτών κυμαίνονται πάνω-κάτω στα 1300 δολάρια κάτι περισσότερο δηλαδή από 1000 ευρώ.

Ο επικεφαλής της διαχείρισης προϊόντων στη Samsung Electronics, Nick Bevan, δηλώνει:

«Όλοι γνωρίζουμε αυτήν την αίσθηση το να βρισκόμαστε στο σούπερ μάρκετ και ξαφνικά να σκεφτούμε: "Χρειάζομαι περισσότερα καρότα;"», ενώ καταλήγει:

«Τώρα, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα το τηλέφωνό σας και να διαπιστώσετε, μόνοι σας, αν υπάρχουν ήδη στο ψυγείο σας». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης