Νέα smartphones από τη Lenovo

Νέα smartphones από τη Lenovo

Το λανσάρισμα περιλαμβάνει και την πρώτη της LTE συσκευή, τo Vibe Z, ένα smartphone εξοπλισμένο με οθόνη 5,5 ιντσών, αισθητήρες κίνησης και άλλες τεχνολογίες αιχμής

Νέα smartphones από τη Lenovo
Τα νέα της smartphone, τα οποία αναμένεται να έρθουν μέσα στο 2014 για πρώτη φορά και στην ελληνική αγορά, παρουσίασε η Lenovo.

Το λανσάρισμα περιλαμβάνει και την πρώτη της LTE συσκευή. Τo Vibe Z είναι ένα smartphone εξοπλισμένο με οθόνη 5,5 ιντσών, αισθητήρες κίνησης, λογισμικό βελτίωσης φωτογραφιών και άλλες τεχνολογίες αιχμής. Η κινεζική εταιρεία παρουσίασε επίσης το S930, ένα phablet με οθόνη 6 ιντσών, το S650, ένα προσιτό smartphone με οθόνη 4,7 ιντσών και το A859, μια 5ιντση συσκευή που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις.

Οι τέσσερις νέες συσκευές συμπληρώνουν το χαρτοφυλάκιο τηλεφώνων της Lenovo, το οποίο περιλαμβάνει από feature phones μέχρι και premium smartphones, σε μία ευρεία επιλογή τιμών.

Κλείσιμο
Η Lenovo, που κατέχει σήμερα την τρίτη θέση ως κατασκευάστρια έξυπνων συσκευών παγκοσμίως, επεκτείνεται πλέον επιθετικά στην παγκόσμια αγορά των smartphones, λανσάροντας νέα μοντέλα σε 18 χώρες τα τελευταία δύο χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης