Βίντεο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες ποδοσφαιριστές στην Αργεντινή

Βίντεο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες ποδοσφαιριστές στην Αργεντινή

Ο τελικός της Liga Canadense με αντιπάλους τις Defensores De Armstrong-Las Parejas σημαδεύτηκε από την αναίτια επίθεση της αστυνομίας προς τους αθλητές της φιλοξενούμενης - Δείτε τo βίντεο από τα επεισόδια και τις εικόνες σοκ από τους τραυματίες ποδοσφαιριστές

Βίντεο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες ποδοσφαιριστές στην Αργεντινή
Στην επαρχία της Σάντα Φε της Αργεντινής η Defensores De Armstrong υποδέχθηκε την Sportivo Las Parejas στο τελικό του πρωταθλήματος κλαουσούρα της Liga Canadense (το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της περιοχής) με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη με 2-0 και την κατάκτηση του τίτλου και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται να επιστρέφουν στη βάση τους με όλη σχεδόν την ομάδα τραυματισμένη από τις πλαστικές σφαίρες της αστυνομίας!!!



Κλείσιμο
Στο τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στο διαιτητή της αναμέτρησης Λεάντρο Μποντόνι, από τον οποίο είχαν τρομερά παράπονα (για γκολ που μέτρησε, γκολ που τους ακύρωσε και μία αποβολή παίκτη τους), ωστόσο η αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν... σοκαριστική.



Με εντολή του επικεφαλής τους οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες τραυματίζοντας παίκτες, παράγοντες αλλά και φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο γήπεδο κι από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα.



Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση ενός ποδοσφαιριστή που δέχθηκε σφαίρα στο μάτι, ενώ τα ΜΜΕ της Αργεντινής εκφράζουν την οργή τους για την αντίδραση της αστυνομίας, αλλά και το νέο περιστατικό βίας σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Δείτε εδώ το βίντεο αμέσως με το τέλος του αγώνα και ακούστε τις... ριπές από τις πλαστικές σφαίρες.


Δείτε εδώ το βίντεο από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματισμένοι ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης