Λιονέλ Μέσι: Δώρισε όλο το φαγητό που έμεινε από τον γάμο στην τράπεζα τροφίμων του Ροζάριο

Λιονέλ Μέσι: Δώρισε όλο το φαγητό που έμεινε από τον γάμο στην τράπεζα τροφίμων του Ροζάριο

Ακόμα μια αξιέπαινη κίνηση από τον Λιονέλ Μέσι στο πλαίσιο του γάμου του με την Αντονέλα -Μετά τις δωρεές από τους καλεσμένους στο Ίδρυμα που έχει ιδρύσει, δώρισε κι εκείνος όλο το φαγητό που έμεινε από την εκδήλωση!

Λιονέλ Μέσι: Δώρισε όλο το φαγητό που έμεινε από τον γάμο στην τράπεζα τροφίμων του Ροζάριο
Ήταν ο γάμος της χρονιάς (κι ίσως και όχι μόνο) καθώς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου Λιονέλ Μέσι, αποκατέστησε επιτέλους την αγαπημένη του Αντονέλα (μητέρα των δύο του παιδιών).

Μόνο που σιγά, σιγά βγαίνουν κι άλλες λεπτομέρειες από το event που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Όπως αποκάλυψε ο ισπανικός Τύπος, ο Αργεντινός θρύλος της Μπαρτσελόνα, επικοινώνησε με την τράπεζα φαγητού στο Ροσάριο μέσω του Ιδρύματός του και θέλησε να δωρίσει όλα τα φαγητό και τα ποτά που είχαν απομείνει.

Κλείσιμο
Αυτό που ανέφερε στον Μέσι ο επικεφαλής του οργανισμού πίσω στη γενέτειρά του, ήταν πως λόγω κανονισμών, θα έπρεπε να γίνει ανταλλαγή των αλκοολούχων ποτών με χρήματα, πράγμα το οποίο θα αναλάβει η τράπεζα φαγητού σε συνεννόηση με τοπικά μπαρ, προκειμένου να ενισχυθεί και οικονομικά.

Πάντως, τα φαγητά και τα αναψυκτικά, έγιναν αποδεκτά με χαρά από τους υπεύθυνους στο Ροσάριο που ακόμη δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν την πλήρη ποσότητα. «Έχουν έρθει όλα και προσπαθούμε να τα τακτοποιήσουμε, αλλά δεν είμαστε σε θέση ακόμη να σας πούμε με σιγουριά την ποσότητα του φαγητού»

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης