Σόου καρφωμάτων από τον Αντετοκούνμπο στο All-Star Game

Σόου καρφωμάτων από τον Αντετοκούνμπο στο All-Star Game

Σε έναν αγώνα που η Δύση επικράτησε με 192-182 της Ανατολής και ο Αντόνιο Ντέιβις με 52 πόντους έγραψε ιστορία, ο Έλληνας φόργουορντ ξεχώρισε με τα 13 καρφώματα από τα οποία στέναξαν τα καλάθια στη Νέα Ορλέανη

Σόου καρφωμάτων από τον Αντετοκούνμπο στο All-Star Game
Έναν Έλληνα για πρωταγωνιστή είχε το φετινό All Star Game το οποίο έληξε με νίκη της Δύσης με 192-182 επί της Ανατολής. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος, όπως γράφτηκε σε ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του ΝΒΑ, μετέτρεψε τον αγώνα σε ένα προσωπικό σόου καρφωμάτων.



Κλείσιμο
Πώς θα μπορούσε να μην κάνει τέτοιο σχόλιο εξάλλου όταν ο Greek Freak με τη βοήθεια του Στεφ Κάρι χάρισε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές στον αγώνα.

Την πρώτη φορά ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι ξάπλωσε στο πάτωμα προκειμένου να γλιτώσει από τον τυφώνα Γιάννη ενώ τη δεύτερη «έγινε πόστερ», όπως είναι η προσφιλής φράση στο ΝΒΑ, όταν ο Γιάννης έκανε ένα εντυπωσιακό φόλοου κάρφωμα.




Κι αυτές δεν ήταν οι μοναδικές στιγμές αφού ο Αντετοκούνμπο χάρισε στους θεατές συνολικά 13 καρφώματα που τον βοήθησαν να πετύχει 30 πόντους.


Στον Greek Freak, μάλιστα, ανήκει και το τελευταίο - με κάρφωμα φυσικά - καλάθι του παιχνιδιού.



Η καλή ημέρα είχε φανεί από την αρχή με τον Έλληνα φόργουορντ να δείχνει από την αρχή τις προθέσεις του.





Το ρεκόρ του Αντόνιο Ντέιβις

Καλύτερος παίχτης της αναμέτρησης ωστόσο αναδείχθηκε ο τοπικός ήρωας Αντόνιο Ντέιβις ο οποίος πέτυχε συνολικά 52 πόντους καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι πρότινος ο μεγάλος Ούιλτ Τσάμπερλεϊν από το 1962 με 42 πόντους.






Θέση στο πάνθεον των εντυπωσιακών εμφανίσεων πήρε και ο Κέβιν Ντουράντ ο οποίος έγινε ο μόλις 4ος παίχτης στην ιστορία των All Star Game που πετυχαίνει τριπλ νταμπλ.

Και αυτό σε ένα ματς... παρωδία όσον αφορά τις άμυνες, με γνώμονα το θέαμα, τα καρφώματα και το υψηλό σκορ! Μπορεί να μην είχαμε 200άρα αλλά οι 374 πόντοι στο σύνολο ξεπέρασαν τους 369 από το περσινό All Star Game.

Αντετοκούνμπο: Σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξέχασε την πατρίδα του ούτε στο All Star Game. Μετά τη σπουδαία του εμφάνιση στη Νέα Ορλεάνη ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες για την αγάπη τους. 

«Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Όπως είπα, σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου. Θέλω να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους», τόνισε. 

«Το απόλαυσα. Είπα στους προπονητές πως θα παίξω δυνατά. Οι συμπαίκτες μου έλεγαν πως θα πρέπει το πρώτο μου σουτ να είναι κάποιο εύκολο καλάθι κι αυτό έκανα», πρόσθεσε. 

Σχολιάζοντας τη φάση που ο Στεφ Κάρι… προφυλάχθηκε και ξάπλωσε στο παρκέ όταν τον είδε να εφορμά είπε: «Κι εγώ σκεφτόμουν ‘γιατί το έκανε αυτό;’», ενώ για το φόλοου-κάρφωμα πάνω από τον άσο των Γουόριορς ανέφερε: «Κυνηγούσα όλες τις φάσεις και είδα την ευκαιρία για να ένα φόλοου-κάρφωμα κι έτσι το έκανα». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης