Πρόσω ολοταχώς για Ροντρίγκες o Παναθηναϊκός

Πρόσω ολοταχώς για Ροντρίγκες o Παναθηναϊκός

Ο Λεωνίδας Βόκολος τσέκαρε από κοντά τον Χουάνμα, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι της Νουμάνθια με την Λούγκο δέχθηκε έξι γκολ, και πλέον στρέφεται στην περίπτωση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες 

Πρόσω ολοταχώς για Ροντρίγκες o Παναθηναϊκός
Οριστικά «ναυαγεί» η περίπτωση του Χουάνμα για τον Παναθηναϊκό, όπως γράφει σήμερα η SportDay. 

Ο Λεωνίδας Βόκολος βρέθηκε στην Ισπανία και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Νουμάνθια με την Λούγκο, ο οποίος έληξε 6-6 (!), και πλέον θεωρείται αδύνατο το «τριφύλλι» να ασχοληθεί με την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού. 

Πλέον οι «πράσινοι» αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες. 

Κλείσιμο
Ο 30χρονος στόπερ της Ελλάς Βερόνα παραμένει ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, αλλά εκείνο που προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας είναι το γεγονός ότι μέχρι πρότινος δεν έπαιζε, αλλά στα τελευταία ματς χρησιμοποιείται ως βασικός και αυτός ίσως να του έχει αλλάξει την άποψη για την παραμονή του στην ιταλική ομάδα (δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016). 

Τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τον Παναθηναϊκό, αν ο Ροντρίγκες παίζει σήμερα το μεσημέρι στο τοπικό ντέρμπι με την Κιέβο Βερόνα. Πάντως, η SportDay αναφέρει πως στο μεταγραφικό στόχαστρο του «τριφυλλιού» υπάρχει κι άλλος ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει και φέρεται να τον έχει τσεκάρει άνθρωπος του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης