Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ερίκ Αμπιντάλ, προκειμένου μέσα στο Σάββατο να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό
Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο Ερίκ Αμπιντάλ αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Φρανσουά Νταβίντ είχε αποκαλύψει νωρίτερα πως ο 34χρονος άσος θα ταξιδέψει για την χώρα μας, κάτι που εν τέλει επιβεβαιώθηκε.
Ο αμυντικός της Μονακό αναμένεται κατά τη διάρκεια του Σαββάτου να περάσει απ’ τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ούτως ώστε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.
Έτσι μέσα σε πολύ λίγες ώρες (απ' τη στιγμή που βγήκε στον... αέρα η υπόθεση), οι Πειραιώτες κατάφεραν να... πυροδοτήσουν την «βόμβα» Αμπιντάλ, κάνοντας δικό τους –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- έναν παίκτη παγκόσμιου βεληνεκούς, με πρωταθλήματα σε Γαλλία, Ισπανία καθώς και δύο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.