Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, όταν τον συνάντησαν οπαδοί των πρασίνων σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο, καθώς ο κ. Μακρόν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία.
«Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, κυρίε πρόεδρε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πρωτάθλημα» φώναξαν στον Γάλλο πρόεδρο οι οπαδοί του τριφυλλιού με τον Εμανουέλ Μακρόν να ανταποκρίνεται και να τους προσεγγίζει.
«Πάρτε τηλέφωνο τον Ματίας Λεσόρ» είπαν στη συνέχεια στον κ. Μακρόν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τον Γάλλο πρόεδρο να απαντά με «μπράβο» και «συγχαρητήρια».
«Είπα στους άνδρες ασφαλείας μου ότι είστε οπαδοί του Παναθηναϊκού» είπε ο Γάλλος πρόεδρος προτρέποντας τους φίλους του τριφυλλιού να απολαύσουν τη βραδιά.
Δείτε βίντεο: Εμανουέλ Μακρόν: Μπράβο Παναθηναϊκέ - Δείτε τι ειπώθηκε στη συνάντησή του με οπαδούς των πρασίνων στο Βερολίνο
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς