EURO 2020 - Έρικσεν: Η πρώτη selfie από το νοσοκομείο - «Είμαι καλά, σας ευχαριστώ όλους»

EURO 2020 - Έρικσεν: Η πρώτη selfie από το νοσοκομείο - «Είμαι καλά, σας ευχαριστώ όλους»

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του - «Πρέπει να κάνω μερικές εξετάσεις ακόμη», γράφει στην πρώτη του ανάρτηση μετά την κατάρρευση που σόκαρε τον κόσμο

christian_eriksen_selfie_art
Την πρώτη του αλληλεπίδραση με τους ακολούθους του στα social media είχε ο ποδοσφαιριστής της εθνικής Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος είχε καταρρεύσει στο γήπεδο στη διάρκεια του πρώτου αγώνα του Β΄ ομίλου του  EURO 2020, ανάμεσα στη Δανία και στη Φινλανδία.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που σόκαρε τον πλανήτη με το αναπάντεχο πρόβλημα υγείας που του προέκυψε για πρώτη φορά έστειλε μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο λέγοντας πως είναι καλά, τηρουμένων των αναλογιών.

«Πολλά ευχαριστώ για τα γλυκά και απίστευτα χαιρετίσματα και μηνύματα από κάθε γωνιά του κόσμου. Σημαίνουν πολλά για μένα και την οικογένειά μου», γράφει στην φωτογραφία που ανέβασε στα social media στην οποία εμφανίζεται να σηκώνει τον αντίχειρα.

«Είμαι καλά, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Έχω ακόμη να περάσω από κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω καλά», γράφει. «Τώρα θα πανηγυρίσω τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας της Δανίας για τους επόμενους αγώνες. Παίξτε όλοι για την Δανία!», καταλήγει στο μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτησή του:



Ο Έρκισεν σώθηκε με την άμεση παρέμβαση του ιατρικού τιμ των Δανών, την γρήγορη αντίδραση του αρχηγού της ομάδας Σίμον Κιάερ, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση όλων όσων συμμετείχαν στον αγώνα. Διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Το πρωί της Κυριακής η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ενημέρωσε πως υπήρξε επικοινωνία με τον παίκτη, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, συνομίλησαν μαζί του και σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί, ενώ έχει ξεκινήσει μια σειρά ιατρικών εξετάσεων, προκειμένου οι γιατροί να έχουν την πιο αναλυτική εικόνα για τους λόγους που προκάλεσαν την κατάρρευση του διεθνούς μέσου.

Την Δευτέρα τα αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Έρικσεν ήρθαν μέσω του ατζέντη και φίλου του, Μάρτιν Σουτς. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Δανού μεσοεπιθετικού στην  Gazzetta dello Sport,  ο παίκτης θα παραμείνει στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης για λίγες μέρες, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει. Μάλιστα ο παίκτης θέλει να προσπαθήσει να βρίσκεται στο γήπεδο την Πέμπτη για να δει από κοντά την αναμέτρηση της Δανίας με το Βέλγιο και να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

«Μιλήσαμε το πρωί (σ.σ. της Κυριακής). Γελούσε και ήταν σε καλή διάθεση. Αυτό είναι αισιόδοξο. Όλοι θέλουμε να καταλάβουμε τι του συνέβη, όπως και ο ίδιος. Οι γιατροί τον υποβάλλουν σε εξονυχιστικές εξετάσεις και θα χρειαστεί χρόνο. Είναι πολύ χαρούμενος γιατί κατάλαβε πόση πολλή αγάπη δέχτηκε από όλο τον κόσμο. Ειδικά τον συγκίνησαν τα μηνύματα της Ίντερ και των φιλάθλων της. Ο Κρίστιαν δεν τα παρατά και ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του ευχαριστούν τους πάντες για την συμπαράσταση. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστεί. Έχει δίπλα του τη σύζυγό του και τους γονείς του. Θα μείνει στο νοσοκομείο ίσως και την Τρίτη. Θέλει όμως να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του στον αγώνα με το Βέλγιο την Πέμπτη», ήταν τα λόγια του Μάρτιν Σουτς.


Πολλοί αναρωτιούνται τι συνέβη σε έναν τόσο υγιή παίκτη και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς Την ίδια ώρα συνεχίζεται και η συζήτηση σχετικά με το αν το παιχνίδι έπρεπε να είχε διακοπεί οριστικά από την UEFA και όχι να διεξαχθεί αργότερα, με τη Φινλανδία  να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στα δικαστήρια η Κεραμέως για την απεργία της Τετάρτης - Εμποδίζει τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ο Μισέλ Βουνάτσος στον Δανίκα: «Αυτό το φάρμακο για το Αλτσχάιμερ θα λυτρώσει τις οικογένειες»

Δήμητρα της Λέσβου: Θάφτηκε ως «αγνώστων στοιχείων» - Οργή για το πώς αντιμετωπίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης