Η Έφη Αχτσιόγλου ντύνεται με ρούχα της... Μαρέβα Μητσοτάκη

Η Έφη Αχτσιόγλου ντύνεται με ρούχα της... Μαρέβα Μητσοτάκη

Οι «ακριβούτσικες» στιλιστικές επιλογές της υπουργού έχουν γίνει θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά γραφεία και τα πολιτικά πηγαδάκια της Βουλής

Η Έφη Αχτσιόγλου ντύνεται με ρούχα της... Μαρέβα Μητσοτάκη
Δεν είναι τα θέματα που χειρίζεται, δεν είναι το καλλίγραμμο κορμί της ή το σταυροπόδι της που μαγνητίζει. Τις τελευταίες ημέρες η κ. Έφη Αχτσιόγλου
έχει γίνει θέμα στα δημοσιογραφικά γραφεία και τα πολιτικά πηγαδάκια της Βουλής για τις στυλιστικές επιλογές της.

Η υπουργός Εργασίας, από τα χείλη της οποίας κρέμονται οι Έλληνες εργαζόμενοι, δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στον οίκο Zeus + Dione. Και δεν θα ασχολιόταν κανείς με αυτό αν ο οίκος αυτός δεν ανήκε κατά το ήμισυ στη σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

Κλείσιμο

Η νέα κολεξιόν της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, έχει κερδίσει τις Ελληνίδες, αλλά και την υπουργό Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου. Ήδη σε τηλεοπτική της εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στην πρωινή εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Ράνιας Τζίμα στον Alpha εμφανίστηκε με μεταξωτό πουκάμισο, στα χρώματα της άμμου.



 
«Ακριβούτσικο» το γούστο της κ. Αχτσιόγλου λένε πολιτικοί της αντίπαλοι και αντίζηλοι, μιας και το συγκεκριμένο πουκάμισο κοστίζει περί τα 370 ευρώ!

Ωστόσο όλοι παραδέχονται ότι είναι αρκετά κομψό. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως η Αριστερά που ξέραμε έχει πλέον αλλάξει ή τουλάχιστον προσπαθεί. Οι περισσότεροι ανακάλυψαν το επώνυμο κομψό και ακριβό ρούχο, ανανεώνουν τις μηνιαίες συνδρομές τους σε γυμναστήρια, τρώνε υγιεινά και σε ακριβά εστιατόρια και γενικά έχουν προσαρμοστεί στα νέα ήθη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης