Σβίγκου: Η πρόταση για Κουτρομάνο δείχνει σαφή διάθεση αλλαγής στάσης της ΝΔ

Σβίγκου: Η πρόταση για Κουτρομάνο δείχνει σαφή διάθεση αλλαγής στάσης της ΝΔ

«Αν κάτι έχουμε δείξει σε όλη την ιστορία με το ΕΣΡ» προσέθεσε, «είναι ότι είμαστε ανοιχτοί και σε συναινετικές λύσεις και σε συναινετικές προτάσεις»

Σβίγκου: Η πρόταση για Κουτρομάνο δείχνει σαφή διάθεση αλλαγής στάσης της ΝΔ
Διάθεση αλλαγής στάσης της ΝΔ «διακρίνει» ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι πρόεδρος του ΕΣΡ ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Κουτρομάνος.

Χαρακτηριστικά, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, σημείωσε, σχολιάζοντας την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Με την πρόταση της ΝΔ για τον κ. Κουτρομάνο, βλέπουμε μια σαφή διάθεση αλλαγής στάσης, έστω κι αν αυτή γίνεται με καθυστέρηση μιας μέρας. Είναι μια πρόταση, η οποία δεν ακούστηκε στη χθεσινή διάσκεψη των προέδρων, με αποτέλεσμα η ΝΔ να στέκεται απομονωμένη».

Η Ράνια Σβίγκου επισήμανε ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε από την αρχή της συζήτησης για τις τηλεοπτικές άδειες ξεκάθαρη πολιτική βούληση για μια δημοκρατική ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου» και σημείωσε ότι «απέναντι σε αυτό στάθηκε σύσσωμο το τηλεοπτικό κατεστημένο, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση».

«Αν κάτι έχουμε δείξει σε όλη την ιστορία με το ΕΣΡ» προσέθεσε η ίδια, «είναι ότι είμαστε ανοιχτοί και σε συναινετικές λύσεις και σε συναινετικές προτάσεις».
Κλείσιμο

Είπε ακόμη ότι η πρόταση αυτή καταγράφεται και θα είναι αντικείμενο της Διάσκεψης των Προέδρων, για να υπογραμμίσει πως «αυτό που έχει σημασία, είναι να δηλωθεί η πραγματική πολιτική βούληση της ΝΔ για τη συγκρότηση του ΕΣΡ και για τα επόμενα βήματα που αφορούν στη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου».

«Αυτό είναι που έλειπε τόσο καιρό. Μένει να δούμε εάν θα αλλάξει στάση η ΝΔ» τόνισε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης