Καμμένος κατά Τουρκίας: Οι ένοπλες δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση

Καμμένος κατά Τουρκίας: Οι ένοπλες δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση

«Ζητούμε από όλους να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο, να σεβαστούν τα σύνορα και να ξέρουν ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στους ελληνικούς αιθέρες», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Καμμένος κατά Τουρκίας: Οι ένοπλες δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση
«Παρ' όλη την πίεση που δέχτηκαν και δέχονται από την οικονομική κρίση, με βαθιές περικοπές, συνεχίζουν να έχουν υψηλό ηθικό, προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας» τόνισε ο Πάνος Καμμένος από τη φρεγάτα Αδριάς που επισκέπτεται με τον Αλέξη Τσίπρα, στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία.

Ο υπ. Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς «παρ' όλη την πίεση που δέχτηκαν και δέχονται από την οικονομική κρίση, με βαθιές περικοπές, συνεχίζουν να έχουν υψηλό ηθικό, προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας».

«Η παρουσία του Πρωθυπουργού σήμερα στη φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ, με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, στέλνει ένα μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ότι είμαστε όλοι δίπλα τους» πρόσθεσε ο υπουργός.

Κλείσιμο
Όπως επισήμανε στη συνέχεια, σε εποχές που δεχόμαστε την τουρκική προκλητικότητα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση, διαφυλάττουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.

«Ζητούμε από όλους να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο, να σεβαστούν τα σύνορα και να ξέρουν ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στους ελληνικούς αιθέρες» κατέληξε ο κ. Καμμένος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης