Θρίλερ με το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας

Θρίλερ με το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας

Εμπλοκή μετά τις αντιδράσεις για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο - Τι σημαίνει η παρουσία Λαφαζάνη στο Μέγαρο Μαξίμου το βράδυ της Κυριακής - Την Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να πρότεινε ο Πάνος Καμμένος - Σακελλαρίδης: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις, την Τετάρτη η ψηφοφορία στη Βουλή

Θρίλερ με το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας
Αναβλήθηκε η ανακοίνωση του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας από τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέφερε ότι η πρόταση του κ. Τσίπρα θα ανακοινωθεί μετά την κρίσιμη αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη το πρωί θα γίνει διαβούλευση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις, ενώ την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Βουλής για την εκλογή.

Στην ίδια δήλωση ανέφερε ότι η προσοχή του Μεγάρου Μαξίμου είναι στραμμένη στη διαπραγμάτευση που γίνεται στις Βρυξέλλες εν όψει του αυριανού Eurogroup και ότι σήμερα υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κομισιόν, κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Κλείσιμο
Πάντως, νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε συνεργασίες με τον κ. Πάνο Καμμένο και τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος φέρεται να αποχώρησε εκνευρισμένος, λόγω διαφωνίας στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Λαφαζάνης διαφωνεί στην υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και φέρεται να επιθυμεί πρόσωπο με αριστερό πρόσημο, που να μην έχει συνδεθεί με τα μνημόνια και να συμβολίζει το νέο ήθος και ύφος της εξουσίας, που προέκυψε από την κυβερνητική αλλαγή της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος φέρεται να έριξε στο τραπέζι το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Δεν το διαψεύδω, αλλά ούτε και το επιβεβαιώνω» δήλωσε επί του θέματος ο γενικός γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και σχολιάζοντας τις πληροφορίες που φέρουν τον Πάνο Καμμένο να πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα την Ντόρα Μπακογιάνη για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης