Πληροφορίες ότι ο Πολύδωρας θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας του Καμμένου

Πληροφορίες ότι ο Πολύδωρας θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας του Καμμένου

Δεν ψηφίζει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο ο Βύρων Πολύδωρας - Διαψεύδει ο Τέρενς Κουίκ «όσα αναγράφονται για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Βύρωνα Πολύδωρα»

Πληροφορίες ότι ο Πολύδωρας θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας του Καμμένου
Σε συμφωνία να κατέλθει με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και μάλιστα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας κατέληξε κατά πληροφορίες ο ανεξάρτητος βουλευτής Βύρων Πολύδωρας με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κύριοι Καμμένος και Πολύδωρας συμφώνησαν να συνεργαστούν αφού ο πρώην πρόεδρος του κόμματος «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό» αποφάσισε να μην υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα. Μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας δήλωσε προσφάτως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι «το κυρίαρχο είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει το έργο της αυτή η κυβέρνηση, με το γεφυράκι να περάσει τους 180 και την εκλογή Προέδρου. Θα είναι ζημιογόνο και τερατώδες, αν το συνεχίσει». Με την επιλογή του αυτή, ο κ. Πολύδωρας ήρθε πιο κοντά στις απόψεις του κ. Καμμένου ο οποίος ευθυγραμμίζεται με την άποψη του Αλέξη Τσίπρα να καταψηφιστεί ο υποψήφιος Πρόεδρος ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές για να αλλάξει η κυβέρνηση.

Εφ' όσον επισημοποιηθεί η συμπόρευση Καμμένου-Πολύδωρα το ερώτημα είναι τι θα συμβεί με τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος είχε εκλεγεί ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Κλείσιμο

Διαψεύδει ο Τέρενς Κουίκ
Μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας περί συμφωνίας Καμμένου-Πολύδωρα, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Διαψεύδουμε ως ανυπόστατα τα όσα αναγράφονται για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Βύρωνα Πολύδωρα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης