Καμμένος: Στόχος να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο

Καμμένος: Στόχος να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο

«Οι πατριωτικές δυνάμεις οφείλουμε να κάνουμε συμμαχία που θα ανατρέψει εκείνους που διοικούν τη χώρα μέσω e-mail».

Καμμένος: Στόχος να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο
«Θα ακούσουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά όταν φύγουμε από εδώ, πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις του συνεδρίου. Η δημοκρατία είναι πολυφωνία, αλλά απαιτεί σεβασμό στην αρχή της πλειοψηφίας» είπε ο κ. Καμμένος, στο σύντομο χαιρετισμό του, στο δεύτερο συνέδριο των ΑΝΕΛ που ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Στη σκιά της εσωκομματικής «κρίσης» που δημιούργησε η τοποθέτηση του βουλευτή Παναγιώτη Μελά σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι το κόμμα του θα συνεργαστεί με διάφορα κινήματα και έκανε λόγο για την δημιουργία ενός μεγάλου πατριωτικού μετώπου με κορμό τους Ανεξάρτητους Έλληνες που «θα αποτελέσει εκείνη την πολιτική δύναμη που θα δώσει τη λύση, όχι μόνο στο κοινοβούλιο, αλλά και στην αυριανή κυβέρνηση».

«Τελείωσε η διαχείριση της τρόικας και η ξένη κατοχή. Οι πατριωτικές δυνάμεις οφείλουμε να κάνουμε συμμαχία που θα ανατρέψει εκείνους που διοικούν τη χώρα μέσω e-mail» τόνισε.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι ο κ. Μελάς παραβρίσκεται στο συνέδριο και αναμένεται να τοποθετηθεί αργότερα.

Το συνέδριο συνεχίζεται με θεματικές τοποθετησεις συνέδρων. Έως τώρα από πλευράς βουλευτών, τοποθετήθηκαν ο Παύλος Χαϊκάλης που μίλησε για τον Πολιτισμό, η Σταυρούλα Ξουλίδου για την Παιδεία και ο Τερενς Κουίκ για την εξωτερική πολιτική.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Καμμένος θα μιλήσει στις 17:30.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης