ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τι λέει η Κατερίνα Μάρκου για το διαζύγιο του Θανάση Οικονόμου

Τι λέει η Κατερίνα Μάρκου για το διαζύγιο του Θανάση Οικονόμου

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ απαντά στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ΘΕΜΑτος - Είναι ζευγάρι με το συνάδελφό της;

Τι λέει η Κατερίνα Μάρκου για το διαζύγιο του Θανάση Οικονόμου
Την απάντησή της στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της Κυριακής 22 Ιουνίου, στο οποίο γίνεται αναφορά στον ξαφνικό έρωτα της βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς κυρίας Κατερίνας Μάρκου με το συνάδελφό της κ. Θανάση Οικονόμου, δίνει η βουλευτής με επιστολή της στην εφημερίδα.

«Παρότι στεναχωρούμαι για μια σχέση ανθρώπων που κατέληξε στα δικαστήρια, δηλώνω ρητά ότι η διάσταση των συζύγων και όλη αυτή η εξέλιξη δεν με αφορά και δεν οφείλεται σε εμένα, από καμία άποψη», υποστηρίζει η κυρία Μάρκου. 

Διαβάστε όλη την επιστολή της βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ για το δημοσίευμα που περιγράφει την σχέση της με τον βουλευτή κ. Θ.Οικονόμου.
Κλείσιμο

«Κύριοι, ξαφνιάστηκα δυσάρεστα από το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας «Πρώτο Θέμα» (Κυριακή, 22-06-2014), με φωτογραφίες, προσβλητικές αναφορές και υπονοούμενα που γίνονται για το πρόσωπό μου. Το δημοσίευμα δεν είχε διασταυρωθεί και ελεγχθεί για την αλήθεια του, τουλάχιστον για όσα με αφορούν, ενώ δεν ερωτήθηκα καν σχετικώς από το συντάκτη του άρθρου, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Κύριοι, παρότι στεναχωρούμαι για μια σχέση ανθρώπων που κατέληξε στα δικαστήρια, δηλώνω ρητά ότι η διάσταση των συζύγων και όλη αυτή η εξέλιξη δεν με αφορά και δεν οφείλεται σε εμένα, από καμία άποψη. 

Πιστεύω πως η ζωή μου, δημόσια και ιδιωτική, είναι τέτοια που δεν έδωσε ποτέ αφορμή για αναφορές σαν αυτές που γίνονται στο δικόγραφο και στο δημοσίευμα που το υιοθέτησε φωτογραφικά
» καταλήγει η κυρία Μάρκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης