Με μπύρες, λουκάνικα και Βραζιλιάνες γιόρτασε την τεσσάρα της Γερμανίας ο πρέσβης

Με μπύρες, λουκάνικα και Βραζιλιάνες γιόρτασε την τεσσάρα της Γερμανίας ο πρέσβης

Ένα μεγάλο μουντιαλικό πάρτι έστησε στην πρεσβευτική κατοικία στο Χαλάνδρι ο Γερμανός πρέσβης Πέτερ Σόοφ - Με τη φανέλα της ομάδας υποδέχτηκε τους καλεσμένους του, μεταξύ των οποίων και ο αντίπαλος Πορτογάλος ομόλογός του

Με μπύρες, λουκάνικα και Βραζιλιάνες γιόρτασε την τεσσάρα της Γερμανίας ο πρέσβης
Δεν είναι μόνο η Άνγκελα Μέρκελ φανατική ποδοσφαιρόφιλη από τους πολιτικούς και αξιωματούχους της Γερμανίας, όπως όλα δείχνουν. Μπορεί η καγκελάριος να ταξίδεψε στη Βραζιλία για να δει από κοντά τον πρώτο αγώνα της ομάδας της και να πανηγυρίσει με τους παίκτες στα αποδυτήρια, αλλά και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα Πέτερ Σόοφ δεν έμεινε με... σταυρωμένα τα χέρια!

Αντίθετα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτυ, με αφορμή το ματς Γερμανία-Πορτογαλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, ο Γερμανός πρέσβης, υποδέχθηκε τους καλεσμένους του φορώντας την επίσημη εμφάνιση της ομάδας, ενώ την ίδια αμφίεση είχε και ο Πορτογάλος ομόλογός του, που ήταν επίσης παρών στο πάρτι. 

«Η μικρή γιορτή που στήθηκε στην πρεσβευτική κατοικία: Μπίρες, πορτογαλικά κρασιά, λουκάνικα, πατατοσαλάτες αλλά και... χορεύτριες. Οι δύο ημίγυμνες καλλονές είχαν επιφορτιστεί με το έργο να δημιουργήσουν κέφι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου χορεύοντας σάμπα για τους καλεσμένους του πρέσβη. Οι οποίοι, καλεσμένοι, ήταν δεκάδες: Επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και διπλωμάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γερμανού πρέσβη και έσπευσαν στον κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το τεράστιο video wall και ανα απολαύσουν τα όσα είχε ετοιμάσει ο κ. Σόοφ για αυτούς», γράφει ο Βηματοδότης.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν φτάσει η Γερμανία στον τελικό...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης