«Δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία», ομολογεί η Αλέκα Παπαρήγα

«Δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία», ομολογεί η Αλέκα Παπαρήγα

«Παίρνω δύο συντάξεις κι όμως δεν τα βγάζω βόλτα», είπε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ

«Δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία», ομολογεί η Αλέκα Παπαρήγα
Την αδυναμία της να πληρώσει τους φόρους που της αναλογούν παραδέχθηκε η τέως γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος. «Δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία κι ας παίρνω δύο συντάξεις», είπε πριν λίγα λεπτά η κυρία Αλέκα Παπαρήγα από το βήμα της Βουλής. Μιλώντας στην συζήτηση για το σχέδιο νόμου που αφορά τους πλειστηριασμούς ακινήτων η κυρία Παπαρήγα εκμυστηρεύτηκε μια προσωπική λεπτομέρεια, κάτι που σπανίως πράττει. Θέλοντας ωστόσο να επιχειρηματολογήσει ότι ο λαός δεν τα βγάζει πέρα, η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ έκανε μια προσωπική αναφορά ομολογώντας ότι η δική της σύνταξη (ως φιλολόγου) από κοινού με την σύνταξη του τεθνεώντος συζύγου της Θανάση Παπαρήγα δεν φτάνει για την κάλυψη των υποχρεώσεών της.

Βεβαίως η κυρία Παπαρήγα εισπράττει την βουλευτική αποζημίωση η οποία όμως -όπως είναι γνωστό- στην περίπτωση του ΚΚΕ στο συντριπτικό της ποσοστό παρακρατείται από το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Και καλά να πάει η ελληνική οικονομία ο λαός θα ζει πολύ χειρότερα και θα λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα και το ίδιο θα γίνεται και τον καιρό της ανάκαμψης είτε είναι σαμαρική, είτε είναι τριπρική», έκλεισε την ομιλία της η κυρία Παπαρήγα.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης