Α. Σαμαράς: Θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της

Α. Σαμαράς: Θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της

Ο κ. Πέρες τον συνεχάρη για τις προσπάθειες της κυβέρνησης κατά του ναζισμού αλλά και για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης

Δεύτερη ημέρα απεργίας στη Γαλλία
Α. Σαμαράς: Θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της
Δήλωση που παραπέμπει στις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες στην Ιερουσαλήμ.

«Θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στην γενέτειρά της», είπε πρωθυπουργός.

Κλείσιμο
Ο κ. Πέρες τον συνεχάρη για τις προσπάθειες αντιμετώπισης του νεοναζισμού λέγοντας ότι καλώς δεν άφησε να σπιλώσουν της ιστορία της δημοκρατικής χώρας. Τον συνεχάρη όμως και για τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης επισημαίνοντας ότι πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία. 

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη ομιλία του στο Ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ. 

Ο κ Σαμαράς ανέφερε ότι «Μηδενική ανοχή στον νεναζισμό, θα εξαφανίσουμε την την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου».

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νεοναζιστικό κόμμα ντροπή για οποιαδήποτε χώρα και για την Ελλάδα που έχασε το 10% του πληθυσμού της κατά την διάρκεια της κατοχή. Πρόσθεσε ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στην φυλακή, πολλά στελέχη της έχουν συλληφθεί, «η Δημοκρατία με σεβασμό στους νόμους είναι ισχυρότερη από τον εξτρεμισμό».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης