«Είσαι αλήτης, θα σου κάνω μήνυση»: Άγρια κόντρα Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου

«Είσαι αλήτης, θα σου κάνω μήνυση»: Άγρια κόντρα Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει το θέμα των παρακολουθήσεων και των αποκαλύψεων για το «ΣΥΡΙΖΑ Channel»

koumoutsakos_tzanakopoulos_
«Άναψαν τα αίματα» ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο σε συζήτηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης σε τηλεοπτικό σταθμό.

Συζητώντας για το θέμα των παρακολουθήσεων, όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος παρέθετε τα επιχειρήματά του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του είπε ότι το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πολιτικό σύστημα, έχουν βάλει βόμβα στα θεμέλια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος του απάντησε «Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση» και ζήτησε να σταματήσει τους τραμπουκισμούς.
Χαμός στο Kontra24 για τις παρακολουθήσεις: "Αρπάχτηκαν" Κουμουτσάκος - Τζανακόπουλος

«Έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε», του απάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του απαντά να κόψει αυτήν την προβοκατόρικη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει στα κανάλια αυτές τις μέρες, χαρακτηρίζοντάς τον «τραμπούκο».

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση», ήταν η επόμενη απάντηση, συμπληρώνοντας «είστε δεκανέας τι είστε. Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

Κλείσιμο
Με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του απαντά, «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του απάντησε σε έντονο ύφος: «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα, αλήτη να ανακαλέσεις».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, συμπλήρωσε ότι δεν το έλεγε εκ του προσωπικού, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, να του ζητάει επίμονα να ανακαλέσει και ότι αύριο θα προχωρήσει σε μηνύσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Οι 4 του τάκου και το… σίριαλ των κρυφών συναντήσεων – Δείτε βίντεο


Τι σημαίνει για την Ελλάδα το μπλόκο του Ερντογάν στη Σουηδία για το ΝΑΤΟ

Η κυβέρνηση «πετάει το γάντι» της πρότασης μομφής στον Τσίπρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης