Σαμπέγια: «Μπορούμε να το σηκώσουμε»

Σαμπέγια: «Μπορούμε να το σηκώσουμε»

Ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια εξέφρασε την πίστη πως η Αργεντινή μπορεί να ολοκληρώσει την αποστολή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να το κατακτήσει. 

Σαμπέγια: «Μπορούμε να το σηκώσουμε»
Περήφανος για την ομάδα του και την πρόκρισή της στον τελικό δήλωσε ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια μετά την επικράτηση της Αργεντινής επί της Ολλανδίας στα πέναλτι. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρωτίστως για τους παίκτες μου, αυτό το εξαιρετικό σύνολο που έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε. Φυσικά για το λαό της Αργεντινής, αλλά και για την οικογένειά μου. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Χόρχε Λόπες. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αυτό που συνέβη είναι τραγικό», ανέφερε δίχως να ξεχάσει τον δημοσιογράφο που σκοτώθηκε σε τροχαίο. 

Η επικράτηση στα πέναλτι δεν ήταν συμπτωματική. «Δεν ήταν μόνο θέμα τύχης. Ο Ρομέρο έχει ένα μεγάλο αρχείο για το πώς χτυπούν οι αντίπαλοι τα πέναλτι. Είχε μελετήσει πολύ», ανέφερε. 

Τέλος, για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής είπε: «Είμαστε στον τελικό, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, γνωρίζουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Χρειάζεται πίστη, ταπεινότητα και προσπάθεια για να το πετύχουμε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι πολύ ισχυρή, με ποιότητα και οργάνωση, αλλά και ξεκούραστη».

Πηγή:
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης