Ηλέκτρα Νιάρχου: Νέα, περιζήτητη και στις business της οικογένειας

Ηλέκτρα Νιάρχου: Νέα, περιζήτητη και στις business της οικογένειας

Έχει την ίδια τρέλα με τα άλογα που έχει και η ξαδέλφη της Αθηνά Ωνάση, είναι δεινή ιππέας και έχει ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία για να αποκτήσει μια σειρά από αραβικά καθαρόαιμα άλογα

Ηλέκτρα Νιάρχου: Νέα, περιζήτητη και στις business της οικογένειας
Μόλις 21 ετών, η μικρότερη αδελφή του Σταύρου και της Ευγενίας Νιάρχου μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ εξωτικών ταξιδιών, επιδείξεων μόδας και του ιππικού στίβου, αφού τα άλογα αποτελούν τη μεγάλη της αγάπη.



Κλείσιμο
Η «βενιαμίν» της οικογένειας Νιάρχου μεγάλωσε και οι παπαράτσι έχουν πλέον προσθέσει και αυτήν στις λίστες τους μαζί με τα μεγαλύτερα αδέρφια της, Σταύρο και Ευγενία, τα οποία συχνά μοπνοπωλούν τις κοσμικές στήλες των περιοδικών. Ως γόνος μίας από τις πλέον ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες του κόσμου και μέλος του διεθνούς jet set, ζει ανάμεσα Παρισίων, Λονδίνου και Μόντε Κάρλο, ενώ περνά πολύ από τον χρόνο της με τα άλογα τα οποία υπεραγαπά. «Έχει την ίδια τρέλα με τα άλογα που έχει και η ξαδέλφη της Αθηνά Ωνάση. Είναι δεινή ιππέας και έχει ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία για να αποκτήσει μια σειρά από αραβικά καθαρόαιμα άλογα. Στους στάβλους της, έχει ολόκληρη στρατιά από εξειδικευμένο προσωπικό», λένε όσοι γνωρίζουν. Τη μανία με τα άλογα την είχε η οικογένεια από την εποχή του δημιουργού της δυναστείας, Σταύρου Νιάρχου, ο οποίος μετέτρεψε την αγάπη του για τα ευγενή τετράποδα σε business, φτιάχνοντας στο Ντοβίλ της Γαλλίας ένα από τα καλύτερα ιπποφορβεία του κόσμου με σπάνιους γεννήτορες. Αντικείμενο με το οποίο ασχολήθηκε στην συνέχεια η μοναχοκάρη του και θεία της Ηλέκτρας, Μαρία Νιάρχου.



Ιππασία και business

Η μόνη από τη νεότερη γενιά των Νιάρχων που κυκλοφορεί όλη την ημέρα με το παντελόνι ιππασίας, είναι η μικρότερη κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες, Ηλέκτρα. 

Σε μια ηλικία που τα υπόλοιπα κορίτσια του κύκλου της σπουδάζουν στα ακριβότερα πανεπιστήμια του κόσμου και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας shopping σε επώνυμους οίκους όπως ο Gucci και ο Valentino, η Ηλέκτρα δεν ασχολείται απλώς με τα άλογα, αλλά όπως αποδεικνύουν και οι θέσεις που καταλαμβάνει σε διάφορα ιππικά τουρνούα, είναι μια αναβάτρια υψηλών επιδόσεων. Στο Jumping International Tour, το οποίο πραγματοποιείται στις Κάννες αλλά και στα υπόλοιπα μεγάλα παγκόσμια ιππικά Grand Prix η 20χρονη γόνος Νιάρχου τα πάει περίφημα, άσχετα με το αν, πολλές φορές, μπορεί να έχει για αντίπαλο στην ίδια διοργάνωση την δεύτερη ξαδέλφη της Αθηνά Ωνάση. Η παρουσία στη λίστα με τις διαγωνιζόμενες ονομάτων όπως αυτό των Κασιράγκι, Ωνάση, Νιάρχου και Ριμπολόβλεφ, αποδεικνύει ότι σε διεθνές επίπεδο η ιππασία κερδίζει συνεχώς έδαφος.



Η Ηλέκτρα, φυσικά, αναπληρώνει τον χρόνο που περνάει στον ιππικό στίβο, οργανώνοντας ρομαντικά χειμερινά Σαββατοκύριακα στη Villa Marguns που διαθέτει η οικογένεια στο Σεντ Μόριτζ, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του «Hotel de Chanaleilles» στο Παρίσι ή χαλαρώνοντας στην οικογενειακή έπαυλη της οικογένειας στο Λονδίνο. Τα καλοκαίρια της έχουν συνήθως άρωμα Ελλάδας και πριβέ διακοπές στη Σπετσοπούλα. 

Παρά το γεγονός ότι η αδελφή της Ευγενία προσπάθησε να τη μυήσει στον μαγικό κόσμο της μόδας, παίρνοντάς την πολλές φορές μαζί της σε fashion shows γνωστών οίκων όπως οι Dior και Chanel, εκείνη παραμένει πιστή σε μια πιο ροκ και casual εμφάνιση, η οποία εξάλλου ταιριάζει περισσότερο τόσο στην ηλικία της, όσο και στις δραστηριότητές της, στιγμιότυπα των οποίων δεν παραλείπει να ποστάρει στο Instagram. Άλλοτε ποζάρει με ένα ποτήρι καφέ ή μια μπανάνα στο χέρι και άλλοτε εξερευνώντας τον βυθό τροπικών θαλασσών κρατώντας ως τρόπαιο έναν αστέρια. Εννοείται, δεν λείπουν και οι αυθόρμητες πόζες με τις φίλες της.



Το νεαρό της ηλικίας της, ωστόσο, δεν στάθηκε εμπόδιο στην ενασχόλησή της με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειάς της, αφού εκπροσωπεί τους Νιάρχους στους αγώνες ιπποδρόμου, οι οποίοι αποφέρουν στην οικογένεια κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ.  



Δείτε βίντεο:
Ηλέκτρα Νιάρχου: Μια νέα διάσημη businesswoman


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης