Survivor: Στον Ντάνο η δεύτερη ασυλία για τον ημιτελικό, απαράδεκτος ο Μισθοφόρος

Survivor: Στον Ντάνο η δεύτερη ασυλία για τον ημιτελικό, απαράδεκτος ο Μισθοφόρος

Ντάνος και Αναγνωστόπουλος κατάφεραν να «πετάξουν» εκτός αγώνα από νωρίς τους Σπαλιάρα, Βασάλο και βρέθηκαν να μονομαχούν έχοντας 3 ζωές ο καθένας

Survivor: Στον Ντάνο η δεύτερη ασυλία για τον ημιτελικό, απαράδεκτος ο Μισθοφόρος
Το φαβορί του Survivor και ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε τη νίκη στο σημερινό τελευταίο αγώνισμα του Survivor που του χάρισε την δεύτερη ασυλία - την πρώτη είχε εξασφαλίσει ο Μάριος, την συμμετοχή του στον ημιτελικό του παιχνιδιού, αλλά και ένα εισιτήριο για την Κούβα που είναι το μεγάλο έπαθλο!

Ντάνος και Αναγνωστόπουλος κατάφεραν να «πετάξουν» εκτός αγώνα από νωρίς τους Σπαλιάρα, Βασάλο και βρέθηκαν να μονομαχούν έχοντας 3 ζωές ο καθένας. 

Στους μεταξύ τους αγώνες οι δύο παίκτες προσπάθησαν για το πολύτιμο έπαθλο, με τον Ντάνο να είναι πιο εύστοχος και να καταφέρνει να πάρει τη νίκη.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε πολλές φορές λεκτικά στον Σπαλιάρα, αναφέρθηκε στη μητέρα του, ενώ μετά από μια ήττα του από τον ηθοποιό-μοντέλο τον μούτζωσε! Αιτία ήταν ότι σε έναν αγώνα ο Σπαλιάρας υποστήριξε τον Ντάνο δίνοντας του συμβουλές, κάτι που ενόχλησε τον Μισθοφόρο και ξεκίνησε να τον ειρωνεύεται και να του επιτίθεται λεκτικά, με τον Σπαλιάρα πάντως να μην αντιδρά και να απαντά με χαμόγελο.

Κλείσιμο


Όταν στο τέλος του είπε «να σε χαίρεται η μάνα σου που σε ταΐζουμε και χαίρεσαι που χάνω», εκνευρίστηκε ακόμη και ο Μάριος, τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να μπαίνουν μανάδες στην κουβέντα και να φέρονται έτσι λίγο πριν το τέλος.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντάνος έδειξε πώς είναι το αθλητικό πνεύμα, άσχετα από το τι έχει ακούσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πηγαίνοντας μετά το τέλος και δίνοντας το χέρι του και αγκαλιάζοντας έναν έναν τους αντιπάλους του.

Αυτόματα υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Σπαλιάρας, Βασάλος και Αναγνωστόπουλος, καθώς έχουν μείνει μόνο πέντε παίκτες και οι δύο έχουν ατομική ασυλία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης