Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Τζέσικα Μπίελ: Διοργάνωσαν έρανο για την Χίλαρι Κλίντον στο σπίτι τους

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Τζέσικα Μπίελ: Διοργάνωσαν έρανο για την Χίλαρι Κλίντον στο σπίτι τους

Η Κλίντον έδωσε το «παρών» - Ανάμεσα στους διάσημους παρευρισκόμενους ήταν η Τζένιφερ Άνιστον, ο Τόμπι Μαγκουάιρ και ο Τζέιμι Φοξ

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Τζέσικα Μπίελ: Διοργάνωσαν έρανο για την Χίλαρι Κλίντον στο σπίτι τους
Η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον φαίνεται πως έχει στο πλευρό της τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως αποδείχθηκε από την εκδήλωση για συγκέντρωση χρημάτων που πραγματοποιήθηκε χθες στο Λος Άντζελες. 



Ο διάσημος τραγουδιστής
Κλείσιμο
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η δημοφιλής ηθοποιός και σύζυγός του, Τζέσικα Μπίελ διοργάνωσαν μια εκδήλωση-έρανο με τίτλο «Hillary Victory Fund» στο σπίτι τους προς τιμήν της Κλίντον, στην οποία έδωσαν το «παρών» εκτός από το επίτιμο πρόσωπο και διάσημοι καλλιτέχνες, όπως η Τζένιφερ Άνιστον, ο Τόμπι Μαγκουάιρ και ο Τζέιμι Φοξ.



Οι οικοδεσπότες μάλιστα δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν στον προσωπικό λογαριασμό τους στο Instagram μια σειρά αστείων φωτογραφιών με την Χίλαρι Κλίντον, την συνόδευσαν με τη λεζάντα: «Κοιτάξτε ποιος ήρθε για μεσημεριανό φαγητό» και το χαρακτηριστικό hashtag των υποστηρικτών της Κλίντον #imwithher.



Θυμίζουμε, ωστόσο, πως αρχικά είχε αναλάβει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο την διοργάνωση του εράνου, αλλά λόγω πιεσμένου προγράμματος δεν κατάφερε να το φέρει εις πέρας, δίνοντας τη σκυτάλη στο ζεύγος Τίμπερλεϊκ.

Πολλοί είναι ακόμα οι celebrities που έχουν εκφράσει την υποστήριξη τους προς την Κλίντον, συμπεριλαμβανομένων των Μέριλ Στριπ, Κέιτι Πέρι, Κιμ Καρντάσιαν, Έβα Λονγκόρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης